Gyurkity Péter

Júniusban érkezhet a Snow Leopard


A The Baltimore Sun arra hívta fel a figyelmet, hogy az Apple Worldwide Developers Conference (WWDC) elnevezésű rendezvényének rendszeresen helyet adó Moscone Center már előjegyezte a a június 6. és 12. közötti periódust a cég számára. Ez azt jelenti, hogy a találkozóra ekkor kerül majd sor, azt pedig már külső megfigyelők teszik hozzá, hogy a Snow Leopard (hópárduc) bemutatkozására is itt számíthatunk, hiszen a cég éppen egy évvel korábban ugyanott jelentette be a fejlesztést.

Tavaly a rendezvényen maga Steve Jobs beszélt az új operációs rendszerről, megemlítve, hogy annak megjelenésére "hozzávetőleg egy év múlva" kerülhet majd sor - nyilván erre alapoznak a megjelenésre számítók. Fontos azonban megjegyezni, hogy a cég eleddig nem közölte a rendezvény hivatalos menetrendjét, így pontos információkkal nem rendelkezünk a bemutatásra váró újdonságokról. Elemzők arra gyanakodnak, hogy a hétfői napon (vagyis 8-án) tartják majd meg a kulcsfontosságú beszédeket, így ekkor kerülhet sor az új szoftver bemutatására is.

A kínai Commercial Times eközben arról ír, hogy a Wintek cég hamarosan megkezdi az érintőképernyős panelek leszállítását az Apple számára. Értesülésük szerint ezek a panelek az Apple titokban készülő netbook megoldásaiban kapnak majd helyet, az Apple ugyanis (állítólag) úgy döntött, hogy kizárólag ilyen kijelzők alkalmazása mellett hajlandók egyáltalán fontolóra venni a beszállást.

A fenti információt természetesen nem vehetjük készpénznek, hiszen eddig mindössze pletykák jelentek meg a világhálón a cég esetleges ilyen irányú terveiről - többnyire az említett kínai lapra hivatkozva. Amennyiben mégis készülnek valami hasonlóval, a júniusi rendezvényen remélhetőleg erről is szolgálnak majd némi adalékkal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gettoharcos2 #4
    Még ezt is jobban várom, mint a Win7-et, pedig nincs is momentán Mac-em. (amúgy Opera Minivel írok 1 SymbianOS telóról... Szal nem csak a winfos + a zexplórer létezik...)
  • Lavigne #3
    epic
  • pedrohsi #2
    JÚNIUS
  • samuzsolt #1
    "Elemzők arra gyanakodnak, hogy a hétfői napon (vagyis 8-án) tartják majd meg a kulcsfontosságú beszédeket, így ekkor kerülhet sor az új szoftver bemutatására is."
    11-e van :D HAJRÁ SG, fejtsétek meg a titkot xDxDxD