SG.hu

Internetes csalás Zala megyében

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányságon nyomozást indítottak ismeretlen tettes ellen csalás bűncselekmény gyanúja miatt egy zalaegerszegi hölgy feljelentése alapján.

A rendelkezésre álló adatok szerint a sértett az interneten megismerkedett egy magát kanadai férfinak kiadó személlyel, aki azt állította, hogy Nigériában, útépítésen dolgozik. Az internetes üzenetváltások során felmerült a személyes találkozás lehetősége, azonban az elkövető azt állította, hogy jelenleg minden pénzét az útépítésbe fektette, így csak akkor tud Magyarországra jönni, ha a sértett küld neki pénzt. E módszerrel 2008. májusától kezdődően több alkalommal összesen mintegy 1.600.000 forintot csalt ki az ismeretlen a hölgytől. A megbeszélt magyarországi találkozón az elkövető végül nem jelent meg, valamint az internetes oldalról is törölte adatait.

Csizmazia Péter, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, hogy a hölgy feljelentése alapján ismeretlen tettes ellen csalás gyanúja miatt indult nyomozás.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tetsuo #6
    Ennel mar csak a tv-s csakranyitogatas meg a kartyajoslas jobb.
  • TeDDyRuSh #5
    Kemény, félelmetes ez mennyire divatos lett. Az ismerősöm ismerőse is pont levelezik egy Olasz faszival, aki szintén Afrikában van, és meghalt a fia és pénz kellett volna neki, hogy hazajusson. És persze iszonyatosan szerelemes a csajba és iszonyatosan szánja bánja, hogy ennyire szerencsétlen, meg minden...

    Evvan, magányos középkorú hölgyek vigyázat!!
  • Vorpal #4
    Talán nem tudott jól angolul -.-
  • ffxi #3
    LOL!
  • Adamul #2
    lol, fut6 a pénze után :D
  • kukac7 #1
    megerdemelte a no.