Berta Sándor

Új támogatók az Open Headset Alliance mellett

A Google által egy okostelefon-platform létrehozásáért létrehozott szövetség újabb tagokkal bővült.

Az Open Headset Alliance nevű szervezetnek 14 új tagja van, köztük van az AKM Semiconductor, az ARM, az ASUSTek, az Atheros Communications, az Ericsson Mobile Platforms, a Garmin, a Huawei Communications, a Sony Ericsson, a Toshiba és a Vodafone Group. A szövetséget így immár 47 vállalat támogatja, amelyek között megtalálható a China Mobile, a KDDI, az NTT, a Sprint Nextel, a T-Mobile,a Telecom Italia, a Telefónica, a Broadcom, az Intel, a Marvell, az Nvidia, a Qualcomm, a Texas Instruments, a HTC, az LG Electronics, a Motorola, a Samsung és az eBay.

A Sony Ericsson döntése azért meglepő, mert a konszern eddig alapvetően csak Symbian operációs rendszert használó készülékeket készített, viszont nemrég kibővítette profilját a Windows Mobile platform felé is. A vállalat a belépésével megerősítette azt a hírt, miszerint a jövőben Google Andriod telefonokat akar fejleszteni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • waterman #1
    először nagyon nagyon elolvastam a cikket, hogy mijaza open headset alliance. aztán a forrás olvasása után rájöttem, hogy nem a füldugókat akarják egységesíteni, hanem el van gépelve a cím. Open HANDSET Alliance. tehát kézi kütyü és nem headset.