SG.hu

Új MySQL tárolási és rendszerintegrációs megoldások

A Sun Microsystems MySQL akvizíciójának eredményeként először jelent meg a cég hardver és MySQL szoftver elemeket is magába integráló kulcsrakész megoldásokkal.

A most bevezetett újítások révén a MySQL képes szervesen együttműködni a Sun egyéb innovatív termékeivel, így az ügyfelek a Sun nyílt szoftvereivel, számos MySQL-hez írt példaprogramjával és dokumentált bevált gyakorlataival felgyorsíthatják a piacra jutást. A Sun Try and Buy programjának köszönhetően a megoldást bevezetni kívánók 60 napig költségek és kockázatok nélkül, saját környezetükben próbálhatják ki az új Sun Systems for MySQL megoldást, teljes technikai támogatás mellett, és vásárlás esetén a listaárhoz képest akár 40%-os kedvezményben is részesülhetnek. Ezenfelül a Sun Systems for MySQL a Sun Startup Essentials program keretében is elérhető, így a jogosult ügyfelek még kedvezőbb feltételek mellett szerezhetik be a terméket.

A Sun új MySQL-hez készült megoldásai a cég közleménye szerint az ügyfelek olyan alapvető elvárásait elégítik ki, mint a kiváló teljesítmény x86 architektúrán, a virtualizáció, a többrétegű telepítés, multimédia-tárolás és biztonsági mentés, ráadásul mindezt alacsonyabb költségek, energiafogyasztás és helyigény mellett. A Sun rendszerekbe, szoftverekbe és szolgáltatásokba integrált MySQL képes kielégíteni az ügyfelek valamennyi webszolgáltatási igényét, függetlenül azok méretétől, x64 (64-bites x86), valamint SPARC architektúrán, Solaris, OpenSolaris, Linux és Windows operációs rendszereken egyaránt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!