Berta Sándor

Pedofil anyagok osztrák rendőröknél

Ausztriában és egész Európában hónapok óta tart a Pöröly-hadművelet, amelynek célja a pedofilok, valamint a gyermekpornográf képeket és videókat kínáló oldalak felderítése.

Most kiderült, hogy a Pöröly-hadművelet fedőnevű akcióban négy alsó-ausztriai egyenruhás is horogra akadt. Egy házkutatás után kettőt közülük azonnal elbocsájtottak a testülettől és az illetékes ügyészség eljárást indított ellenük. Az akcióban résztvevő nyomozók eddig több száz merevlemezt foglaltak le, amelyek több mint 100 000 pedofil képet találtak és elemeztek ki. A fotók többsége a kelet-európai országokban készült.

Az osztrák rendőrök akkor lepődtek meg csak igazán, amikor a megszerzett információk között megtalálták négy kollégájuk e-mail címét is. Azonnal elfogultságot jelentettek be, így az ügyet az osztrák belügyminisztérium belső ügyek osztályának (BIA) munkatársai kapták meg. A BIA megerősítette a hírt, miszerint valóban tartottak egy házkutatást két rendőrnél, akiknél találtak is pedofil képeket. A fotókat nem hivatali, hanem otthoni számítógépekről töltötték át. Az egyik gyanúsított egyben tűzoltó is.

A két egyenruhás már az első kihallgatáson beismert mindent. Ez azonban nem segített rajtuk, ugyanis azonnali hatállyal nem csak elbocsájtották, de fel is jelentették őket. "Az ilyen hírek megrendítik a rendőrökbe vetett bizalmat. Miután minden körülményt tisztáztunk, nem maradt más választásunk, mint két kollégánk elbocsájtása" - nyilatkozta a rendkívül csalódott Franz Popp vezérőrnagy, az alsó-ausztriai rendőri körzet parancsnokhelyettese. Nem ez volt az első eset, hogy alsó-ausztriai rendőrök akadtak horogra pedofil ügyekben. Popp is megerősítette, hogy korábban hasonló okokból már kirúgtak a testülettől egy rendőrt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • KasztnerTokman #28
    A homoszexualitás is betegség, szerintem el kéne öket zárni valahogy.
    Az a baj hogy pl irtatok itt egy csomo kommentet de nemtom pedofilt lattatok mar valaha. én pl láttam pedofilt furdobe dolgozok és vagy 8-10 gyereket molesztált egy délután alatt mire odamentek hozzánk is kidobattuk az arcot de ez nem megoldás. Az a baj hogy nekem sincs ötletem.
  • god25 #27
    Mert - mint tudjuk - a nőknek nincs szükségük képekre az izgalmi állapot eléréséhez. Kicsit másképp' működik az agyuk: Náluk nagyobb szükség van érzelmi kötődésre, fizikai kapcsolatra. Ezért jóval kevesebbet néznek sexlapokat, stb.
  • Mike at home #26
    pedig bizots vannak
    lásd usa
  • globint #25
    Kíváncsi lennék, a pedofílok között miért nem hallani vén kéjenc nőkről?
  • Sanyix #24
    sz /| |> e sz
    hát ezért :)
  • Mike at home #23
    mennyire tipikus
  • Tiboy #22
    Köszönöm, nem.
    Megválogatom kivel állok szóba.
    Szép napot!
  • Mike at home #21
    de ha akarod, megvilágostíom elmédet
  • Mike at home #20
    az, hogy mérhettelenül ostoba vagy

    ha a kérdésed komoly lenne, nem itélkeznél is utána egyből, meg sem várva a választ
  • Mike at home #19
    ez így van
    dugni 14 év fölött bárkivel lehet, de fotót magadról sem készíthetsz 18 év alatt, ergo a törvény megvéd önmagadtól
    ugyanis a törvény mindig a kiskorút védi
    amikor ezt az anomáliát meg akarták szüntetni, a konzervatív oldal egyből pedofiliát kiáltott, úgyhogy minden maradt így