Berta Sándor

LG KM500 - belépő szinten

A mobiltelefon-gyártók folyamatosan megpróbálnak újítani, hol több, hol kevesebb sikerrel. A dél-koreai cég azonban nem csak a modellnév-adási gyakorlatán változtatott.

LG KM500. Így hívják a vállalat legújabb mobiltelefonját, amelyet hivatalosan csak a jövő héten mutatnak majd be. Az LG az egyszerűségre törekedett és ez nem csak a néven, de a készülék műszaki jellemzőin is meglátszik. A belépő szintű telefon mérete 10 x 4,8 x 1,45 cm, súlya 85 gramm. A 2 colos TFT-kijelző maximális felbontása 240 x 320 képpont és egyszerre legfeljebb 262 144 szín megjelenítésére képes. A készülékbe integrált 2 megapixeles kamera maximális felbontása 1600 x 1200 pixel, 4-szeres digitális nagyítási funkciója van és egyaránt alkalmas állóképek, illetve videók készítésére.


A telepített szoftverek között megtalálható mind a POP3, mind az SMTP és az IMAP protokollokat támogató e-mail kliens, továbbá két játék, egy MP3-lejátszó és egy FM rádió. A beépített memória 50 megabájt, ez azonban egy MicroSD-kártyának köszönhetően tetszőlegesen bővíthető. Az LG KM500-ből nem hiányzik ezenkívül a Bluetooth- és az USB-port sem és a telefon támogatja az EGPRS, valamint az EDGE technológiákat. Az LG KM500 maximális készenléti ideje 250 óra, míg a beszélgetési idő legfeljebb 3 óra lehet.

A készülék egyaránt használható a 900, az 1800 és az 1900 MHz-es GSM-hálózatokban és kizárólag fekete színben lesz kapható, ami kétségkívül elegánssá teszi. Az új modell bevezető ára várhatóan 239 euró lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • viCtah #4
    Szép, de ennyiért nagyobb kamera is elfért volna benne
  • chronos75 #3
    annyiért is vetted..
    nekem már az x-edik íróm ment tönkre pedig nem a lehel utcai piacra termelek vele... úgyhogy én úgy fogalmaznék, minden fogyasztási cikk szar, mert direkt tönkremegy 2 év után, hogy muszáj legyen újat venned!
  • barnie1990 #2
    Ez egyaltalan nem beleposzint, eros kozepkategorias a cucc.
    Csabi, megertelek. :D
  • Csaba42 #1
    Hagy csináljam már én is: Minden LG termék szar, mert a DVD-íróm 2 év után baxaxik, lassan tönkre fog menni. Szar a Vista és az Office!!! Ah, ez jólesett; néhanapján tényleg informatikus vagyok!