MTI

Megbolondítja a gépeket egy 12 éves fiú

Megbolondulnak a számítógépek egy 12 éves fiú közelében, és a jelenségre szakértők sem tudnak magyarázattal szolgálni.

A New York államban élő gyereket Magnetónak - Elektromágnesnek - becézik áldatlan képessége miatt iskolájában. "Ha egy másik diák ül egy számítógéphez, minden remekül működik, de ha Magneto, akkor egészen furcsa dolgok történnek a masinával" - panaszkodik az egyik tanár. Szakértők arra gyanakszanak, hogy a fiúcska elektrosztatikusan "túltöltött", és ez okozhatja a sorozatos bajt. Ugyanakkor méréseik nem igazoltak semmit, és értetlenül tárják szét karjukat.


A gyereket mindenesetre elektromosan földelt párnán ültetik és antisztatikus csuklópántot adnak rá az iskolában - adta hírül Post-Standard című amerikai lap.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • karcsi #19
    berakatta kabslokk nekemis voldt ijen reken nemnatyuty
  • szarvasdinnye #18
    Engem is mindig megraz.
  • Tinman #17
    Szintén, pedig cégesre már kikönyörögtem 1 éve a jellegzetes gumicsíkot mely leér a földre, mindig gumitalpú cipőben járkálok.
    Sajnis nem használt, ráznak a kocsik, ha kiszállok. Passzolom miért, de szerintem erre van normális magyarázat.
  • spydee #16
    soha többet nem hallunk a gyerekről...az efbiáj már lecsapott rá és ügynököt farag belőle:))késöbb klónozzák és anticomputer kommandó egységet csinálnak. azért gondold el, ha megbénul egy tőzsde egy országban: teljes káosz, egy kisebb ország bele is roppan gazdaságilag.
  • Atyuska #15
    Ismerős a jelenség. Akármilyen autóban is ülök, megráz az ajtó, ha kiszállok - függetlenül, hogy milyen ruházat van rajtam.
  • ziipp #14
    Magnetóóóóóóóóóóóóóóóóó gyere haza! :D
  • 2097 #13
    Nekem is van 1 ilyen ügyfelem mindig szidja hordja a gépet amit eladtunk neki, hogy állandoan rossz és meghülyül, nem lehet vele dolgozni. Én akárhányszor kimegyek mindig jó. Volt amikor örjöngöt, hogy nem jönnek a mail-ek, majd kimentem és betárcsáztam neki, láss csodát minden jó lett 1 szempillantás alatt :DDD
  • Tinman #12
    Na mi van willcox okostóni? Csak nem létezik megmagyarázhatatlan jelenség, melyet ember képes előidézni?
    Tudom, ez is fake video...pff.
  • gorbedome #11
    ez azé' már a nép etetése. Ekkora marhaságot rég láttam. Elképzelem amint a e.sztatikus hatásokat levezetik a gyerekről(pici élő duracel).
  • jetpilot #10
    ez hír? ez valamelyik x-aktákban volt, nem?