19
-
#19 berakatta kabslokk nekemis voldt ijen reken nemnatyuty -
szarvasdinnye #18 Engem is mindig megraz. -
#17 Szintén, pedig cégesre már kikönyörögtem 1 éve a jellegzetes gumicsíkot mely leér a földre, mindig gumitalpú cipőben járkálok.
Sajnis nem használt, ráznak a kocsik, ha kiszállok. Passzolom miért, de szerintem erre van normális magyarázat. -
spydee #16 soha többet nem hallunk a gyerekről...az efbiáj már lecsapott rá és ügynököt farag belőle:))késöbb klónozzák és anticomputer kommandó egységet csinálnak. azért gondold el, ha megbénul egy tőzsde egy országban: teljes káosz, egy kisebb ország bele is roppan gazdaságilag. -
Atyuska #15 Ismerős a jelenség. Akármilyen autóban is ülök, megráz az ajtó, ha kiszállok - függetlenül, hogy milyen ruházat van rajtam. -
#14 Magnetóóóóóóóóóóóóóóóóó gyere haza! :D -
2097 #13 Nekem is van 1 ilyen ügyfelem mindig szidja hordja a gépet amit eladtunk neki, hogy állandoan rossz és meghülyül, nem lehet vele dolgozni. Én akárhányszor kimegyek mindig jó. Volt amikor örjöngöt, hogy nem jönnek a mail-ek, majd kimentem és betárcsáztam neki, láss csodát minden jó lett 1 szempillantás alatt :DDD -
#12 Na mi van willcox okostóni? Csak nem létezik megmagyarázhatatlan jelenség, melyet ember képes előidézni?
Tudom, ez is fake video...pff. -
gorbedome #11 ez azé' már a nép etetése. Ekkora marhaságot rég láttam. Elképzelem amint a e.sztatikus hatásokat levezetik a gyerekről(pici élő duracel). -
jetpilot #10 ez hír? ez valamelyik x-aktákban volt, nem? -
sarkiroka #9 nem, mind a mai napig vannak reklámok a tv adókon. nem csak két hónapja voltak :) -
Mister #8 2 hónapja volt valamelyik adón -
GVili #7 Én akármikor kapcsolok egy TV csatornára ott mindig reklám van :D -
Raziel Anarki #6 "i'm famous, yesss!" :D
egyébként a hiba amit produkált az kb olyan mint amikor beleömlik valami a laptopom billentyűzetébe :D -
fourgee #5 Egyik kolléganőm is ilyen. Bármelyik géphez ült a cégnél, az fél órán belül lefagyott. Más ha odaült, és ugyanúgy csak a szövegszerkesztőt nyitotta meg és csak gépelt, nem jött elő a lefagyás jelensége... A cégvezető 1x emiatt azt mondta hogy leszopja magát, amit kíváncsian vártunk, de nem történt meg. :) -
lokko #4 modern babonák és 15 perc hírnév keveréke :)
kezemben minden toll 5 perc múlva elromlik, és körülöttem a villanykörték élettartalma kb tizedére csökken ... -
Csaba42 #3 Biztos UFO a gyerek; vagy a negatív téridő az oka. -
bobi64 #2 ez a hősök, meg az x-men reklámja? -
sanyynn #1 X - Men - Elkezdodott... :)