Megbolondítja a gépeket egy 12 éves fiú

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

karcsi
berakatta kabslokk nekemis voldt ijen reken nemnatyuty

menvatyok senkineka masotik nikkje csakis karcsi vatyog asz etyetlen ercsetek ma mek vekre hanyzor kel mek elmontanom fazlamak

Engem is mindig megraz.

A jogvedoknel szanalmasabb nincs ezen a vilagon. RIAA, MPAA, pfff

Tinman
Szintén, pedig cégesre már kikönyörögtem 1 éve a jellegzetes gumicsíkot mely leér a földre, mindig gumitalpú cipõben járkálok.
Sajnis nem használt, ráznak a kocsik, ha kiszállok. Passzolom miért, de szerintem erre van normális magyarázat.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

soha többet nem hallunk a gyerekrõl...az efbiáj már lecsapott rá és ügynököt farag belõle😊)késöbb klónozzák és anticomputer kommandó egységet csinálnak. azért gondold el, ha megbénul egy tõzsde egy országban: teljes káosz, egy kisebb ország bele is roppan gazdaságilag.
Ismerõs a jelenség. Akármilyen autóban is ülök, megráz az ajtó, ha kiszállok - függetlenül, hogy milyen ruházat van rajtam.

ziipp
Magnetóóóóóóóóóóóóóóóóó gyere haza! 😄

Nekem is van 1 ilyen ügyfelem mindig szidja hordja a gépet amit eladtunk neki, hogy állandoan rossz és meghülyül, nem lehet vele dolgozni. Én akárhányszor kimegyek mindig jó. Volt amikor örjöngöt, hogy nem jönnek a mail-ek, majd kimentem és betárcsáztam neki, láss csodát minden jó lett 1 szempillantás alatt 😄DD

Asus Commando - E6600 - 4GB DDR2 Kingston HyperX 1066 - HD 4870

Tinman
Na mi van willcox okostóni? Csak nem létezik megmagyarázhatatlan jelenség, melyet ember képes elõidézni?
Tudom, ez is fake video...pff.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ez azé' már a nép etetése. Ekkora marhaságot rég láttam. Elképzelem amint a e.sztatikus hatásokat levezetik a gyerekrõl(pici élõ duracel).
ez hír? ez valamelyik x-aktákban volt, nem?
nem, mind a mai napig vannak reklámok a tv adókon. nem csak két hónapja voltak 😊
2 hónapja volt valamelyik adón
Én akármikor kapcsolok egy TV csatornára ott mindig reklám van 😄
"i'm famous, yesss!" 😄

egyébként a hiba amit produkált az kb olyan mint amikor beleömlik valami a laptopom billentyûzetébe 😄
Egyik kolléganõm is ilyen. Bármelyik géphez ült a cégnél, az fél órán belül lefagyott. Más ha odaült, és ugyanúgy csak a szövegszerkesztõt nyitotta meg és csak gépelt, nem jött elõ a lefagyás jelensége... A cégvezetõ 1x emiatt azt mondta hogy leszopja magát, amit kíváncsian vártunk, de nem történt meg. 😊

2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)

modern babonák és 15 perc hírnév keveréke 😊

kezemben minden toll 5 perc múlva elromlik, és körülöttem a villanykörték élettartalma kb tizedére csökken ...

Biztos UFO a gyerek; vagy a negatív téridõ az oka.

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

ez a hõsök, meg az x-men reklámja?
X - Men - Elkezdodott... 😊