SG.hu

Szélessávú internet épül Hajdúböszörményben

A szélessávú hálózat kialakításáról szóló szerződést Balázs Zoltán, az Albacomp Zrt. igazgatóságának elnöke és Kiss Attila, Hajdúböszörmény polgármestere írta alá 2007. október 4-én ünnepélyes keretek között.

A Nemzeti Fejlesztési Terv Gazdasági Versenyképesség Operatív Program (GVOP 4.4.2) keretében kiírt "A szélessávú hálózatok önkormányzatok általi kiépítésének támogatása Magyarország kevésbé vonzó településein projekt megvalósítása Hajdúböszörmény településen." című nyílt közbeszerzési pályázat nyerteseként az Albacomp Zrt. építheti ki a térség szélessávú internetes hálózatát. 2007. december 31-én záruló projektnek köszönhetően Hajdúböszörmény és külterületei (Hajdúvid, Bodaszőllős, Prod) számára még az idei évben elérhetővé válik a világháló. A projekt értéke nettó 166,5 millió forint. A vállalat az adott település és külterületei csatlakoztatását optikai kábelhálózat és rádiófrekvenciás eszközök alkalmazásával biztosítja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • teser #3
    Dehogynem. Egyre többen költöznek ki az élhetetlen Debrecenből. Akinek van esze mostmég olcsón vesz telket és épitkezik. Most is van WLAN és az EDGE se rossz mivel ez is ezzel készül. Ja és nem Bodaszőllős hanem Bodaszőlő. Mindenki ész nélkül közli ezeket a híreket.
  • Dark Angel 666 #2
    Egy használt péhármassal már vígan lehet netezni
  • gregor #1
    Mi van akkor,ha az ott lakók,igénybe se veszik a netet.Mert történetesen nincs rá szükségük!Valamint még computerük sincs,ami amugy is drága!200 ezer alatt nincs jo.