Berta Sándor

Sony Ericsson K770i - egyszerűségre törekedve

A japán-svéd konszern legújabb modelljével azokat a felhasználókat célozta meg, akik elsősorban telefonálni és fotózni szeretnek.

A K770i első jellegzetessége a kis mérete, ugyanis a hossza 105, a szélessége pedig 47 mm, viszont 14,5 mm keskeny, különösen ez utóbbi szembetűnő. A telefon súlya 95 gramm. A menüben egy 240 x 320 képpontos maximális felbontású, 262 144 szín megjelenítésére képes TFT-kijelző segítségével lehet tájékozódni. A készülékben van beépített e-mail kliens, Bluetooth-port, MP3-lejátszó, FM rádió és egy 3,2 megapixeles kamera, amely többek között autofókusz, vaku és háromszoros digitális nagyítási funkciókkal büszkélkedik. A kamera a fotók mellett kisebb videókat készítését is lehetővé teszi.


Problémát jelenthet viszont, hogy a K770i tulajdonosai mindössze 16 megabájt beépített memóriával gazdálkodhatnak. Szerencsére a Sony Ericsson a csomagolásban a sztereó fejhallgató mellett mellékel egy 256 megabájtos memóriakártyát, de van lehetőség nagyobb kapacitású memóriakártya csatlakoztatására is. Extrának számít az úgynevezett Flight Mode rendszer, amelyet aktiválva kikapcsolhatók a repülőgépek fedélzeti műszereit esetleg zavaró mobiltelefon funkciók, azaz akár a repülőn ülve is lehet zenét hallgatni.


A K770i egyaránt használható 900, 1800 és 1900 MHz-es GSM- és UMTS-hálózatokban. A beszélgetési idő gyári adatok szerint legfeljebb tíz óra lehet, míg a maximális készenléti idő 16 nap. A Sony Ericsson új modellje várhatóan szeptemberben kerül a boltok polcaira.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sumi #24
    nekem ez van pár hónapja..

    a legjobb...
  • geri900 #23
    Hellosztok! Most vettem egy sonny ericsson k 770i telefont!! akinem ilyen van az meg van vele elégedve? még 1 kérdés a sonny-k jó telefonok?
  • zokni92 #22
    Sziasztok nem rég vettem én is egy ilyen telót és azt nem vágjátok honnnan lehet rá flash képet letöltebi miközben a billentyü is váltogatja szineit(kék,fehér)
    kössz
  • sanyiii88 #21
    Nem tudja valaki, hogy lehet-e ezt kártyafüggetleníteni és hogy?
  • usererror #20
    Úgy tippelem manuális fókuszra gondoltál, hiszen a fókuszálás minden esetben a lencsetagok mozgatásával, optikai úton történik.
  • Mo.Organ #19
    Hát ez csaj nem semmi, mi van amúgy a telefonnal?????
  • Picizöldfül #18
    Nemtom mikor jönnek már végre rá ezek hogy nem a megapixelt kéne növelni,hanem optikai fokuszt is jó lenne ha végre lenne a telokon....
  • stream man #17
    ésmost majd jön egy K770i Topiiic
  • tothzozo #16
    A csaj se rossz
  • balee66 #15
    Most mi is olyan különleges ezen a telón? Az email, bluetooth, infra, FM-rádió, kamera, MP3 ma már alapfelszereltségnek számít, nem?


    Nekem most egy Sharp GX17 van, jól megvagyok vele, az egyetlen komolyabb gondja a memória mérete...