24
  • sumi
    nekem ez van pár hónapja..

a legjobb...
  • geri900
    Hellosztok! Most vettem egy sonny ericsson k 770i telefont!! akinem ilyen van az meg van vele elégedve? még 1 kérdés a sonny-k jó telefonok?
  • zokni92
    Sziasztok nem rég vettem én is egy ilyen telót és azt nem vágjátok honnnan lehet rá flash képet letöltebi miközben a billentyü is váltogatja szineit(kék,fehér)
    kössz
  • sanyiii88
    Nem tudja valaki, hogy lehet-e ezt kártyafüggetleníteni és hogy?
  • usererror
    Úgy tippelem manuális fókuszra gondoltál, hiszen a fókuszálás minden esetben a lencsetagok mozgatásával, optikai úton történik.
  • Mo.Organ
    Hát ez csaj nem semmi, mi van amúgy a telefonnal?????
  • Picizöldfül
    Nemtom mikor jönnek már végre rá ezek hogy nem a megapixelt kéne növelni,hanem optikai fokuszt is jó lenne ha végre lenne a telokon....
  • stream man
    ésmost majd jön egy K770i Topiiic
  • tothzozo
    A csaj se rossz
  • balee66
    Most mi is olyan különleges ezen a telón? Az email, bluetooth, infra, FM-rádió, kamera, MP3 ma már alapfelszereltségnek számít, nem?

Nekem most egy Sharp GX17 van, jól megvagyok vele, az egyetlen komolyabb gondja a memória mérete...
  • pbanfa
    Én a repülős üzemmódot hiányolom a K750-ből is. Mibe tellett volna beépíteni azt a funkciót.
  • asysoft
    Ez ígéretesen hangzik, csak vajon mennyibe fog kerülni?
  • Balumann
    Nem biztos, hogyha több megapixeles kamerája lenne akkor szebb képet tudna csinálni... Egyes jobb fényképezők 1,2 megapixelben is szebb (kisebb, de szebb...) képet tudnak csinálni, mint telefonok 3,2 megapixelben ^^
  • SymbioC
    "K800i m van,azt egyből eldurrant az agyam,hogy egy kissebb model okosabb lesz"
    Hát én is az öngyilkosság gondolatával foglalkoznék, ha 0,4 MPix-ellel kisebb lenne a telefonom kamerájának felbontása
  • avman
    lemaradt az elejéről a vehetsz
  • avman
    egy telefont, amivel tudsz fényképezni családot, utazást, mp3 walkmanként is funkcionál, valamint megnézheted az emailjeidet és valszeg egy nagyon jó kis böngésző van benne. pár év és a mobil szélessáv nagy lefedettségű lesz és megfizethető (mert mivel 110%-os mobil penetrációval egyedül e felé a piac felé tudnak nyitni és bővíteni a mobilszolgáltatók. persze addigra az okostelefon lesz majd a menő, ezt meg óccsóé hozzádvágják.
  • Max7
    k800i-m jobban néz ki tök ugyan ezt tudja 3.2-es kamera aszem a képernyőméret is tök ugyan ez... szal kapoot egy új designt?

vagy fejlesztették a softvert és nemhogy a k800iu-seken segítenének vele inkább kidobják piacra egy ocsmányul kinéző telefonba? :S pfff
  • NorbyI
    Nekem inkább a csaj kéne.
    Egyébként meg "sallang" és nem "sarlang". Tudod magyar nyelvtan.
  • kIsZuP
    Nemrég én is vettem egy "mindenttudó" Szoni Erikszont, jól meg is bántam. A legtöbb lehetőséget soha nem fogom használni valószínüleg, egyrészt mert nincs értelme, másrészt mert hazánkban még mindíg csak kevés helyen elérhető a 3G, ami számos szolgáltatás alapját képezi.
    Szóval sztem nagyon jó ötlet egy ilyen telefon piacra dobása, ami ilyen sarlangoktól mentes (legalábbis én ezt vettem ki a cikkből). Ha elfogadható ára lesz, biztos lesz rá igény.
  • slickboy
    Mi mást szeretne az ember csinálni elsősorban egy telefonnal, ha nem telefonálni? Ezek el is olvassák amit leírnak?
  • Csaba42
    Tetszetős mobil, bár így képről nézve picit kicsi a kijelzője a 320*240-es felbontás ellenére is, de lehet, hogy csak a szélesebb "káva" teszi. Amúgy én jobban szeretem a Sony telókat a többinél. Volt Siemens-em, Nokiám, most Sony van, és állítom, a legjobb márka! Olcsó, tud annyit, mint egy hasonló kategóriás Nokia (mondjuk ezen lehetne vitázni, mit tekintünk "hasonló kategóriás" telefonnak, mert ez annyira szubjektív, hogy beleordít a vászonba!), és nem fagy, nem úgy, mint a Siemens.

Az tuti, hogy Sony lesz a kövi telóm is, ha a mostani kipurcan. Komolyan mondom, amíg használtam, semmi gond nem volt vele, s most is csak annyi a baja, hogy lejött a Quickshare felirat róla - na bummm, a Siemensemmel állandóan gond volt, főleg a fagyással, a Nokiának pedig tönkrement a kijelzője 2 év használat után. Addig tuti nem cserélek telót, amíg 100%-ra ki nem purcan a mostani, majd 3 éves telóm.
  • zidder
    süti:)