24
-
#24 nekem ez van pár hónapja..
a legjobb... -
geri900 #23 Hellosztok! Most vettem egy sonny ericsson k 770i telefont!! akinem ilyen van az meg van vele elégedve? még 1 kérdés a sonny-k jó telefonok? -
#22 Sziasztok nem rég vettem én is egy ilyen telót és azt nem vágjátok honnnan lehet rá flash képet letöltebi miközben a billentyü is váltogatja szineit(kék,fehér)
kössz
-
sanyiii88 #21 Nem tudja valaki, hogy lehet-e ezt kártyafüggetleníteni és hogy? -
usererror #20 Úgy tippelem manuális fókuszra gondoltál, hiszen a fókuszálás minden esetben a lencsetagok mozgatásával, optikai úton történik. -
#19 Hát ez csaj nem semmi, mi van amúgy a telefonnal????? -
#18 Nemtom mikor jönnek már végre rá ezek hogy nem a megapixelt kéne növelni,hanem optikai fokuszt is jó lenne ha végre lenne a telokon.... -
stream man #17 ésmost majd jön egy K770i Topiiic -
#16 A csaj se rossz -
balee66 #15 Most mi is olyan különleges ezen a telón? Az email, bluetooth, infra, FM-rádió, kamera, MP3 ma már alapfelszereltségnek számít, nem?
Nekem most egy Sharp GX17 van, jól megvagyok vele, az egyetlen komolyabb gondja a memória mérete... -
#14 Én a repülős üzemmódot hiányolom a K750-ből is. Mibe tellett volna beépíteni azt a funkciót. -
#13 Ez ígéretesen hangzik, csak vajon mennyibe fog kerülni? -
#12 Nem biztos, hogyha több megapixeles kamerája lenne akkor szebb képet tudna csinálni... Egyes jobb fényképezők 1,2 megapixelben is szebb (kisebb, de szebb...) képet tudnak csinálni, mint telefonok 3,2 megapixelben ^^ -
SymbioC #11 "K800i m van,azt egyből eldurrant az agyam,hogy egy kissebb model okosabb lesz"
Hát én is az öngyilkosság gondolatával foglalkoznék, ha 0,4 MPix-ellel kisebb lenne a telefonom kamerájának felbontása -
avman #10 lemaradt az elejéről a vehetsz -
avman #9 egy telefont, amivel tudsz fényképezni családot, utazást, mp3 walkmanként is funkcionál, valamint megnézheted az emailjeidet és valszeg egy nagyon jó kis böngésző van benne. pár év és a mobil szélessáv nagy lefedettségű lesz és megfizethető (mert mivel 110%-os mobil penetrációval egyedül e felé a piac felé tudnak nyitni és bővíteni a mobilszolgáltatók. persze addigra az okostelefon lesz majd a menő, ezt meg óccsóé hozzádvágják. -
#8 k800i-m jobban néz ki tök ugyan ezt tudja 3.2-es kamera aszem a képernyőméret is tök ugyan ez... szal kapoot egy új designt?
vagy fejlesztették a softvert és nemhogy a k800iu-seken segítenének vele inkább kidobják piacra egy ocsmányul kinéző telefonba? :S pfff -
NorbyI #7 Nekem inkább a csaj kéne.
Egyébként meg "sallang" és nem "sarlang". Tudod magyar nyelvtan. -
kIsZuP #6 Nemrég én is vettem egy "mindenttudó" Szoni Erikszont, jól meg is bántam. A legtöbb lehetőséget soha nem fogom használni valószínüleg, egyrészt mert nincs értelme, másrészt mert hazánkban még mindíg csak kevés helyen elérhető a 3G, ami számos szolgáltatás alapját képezi.
Szóval sztem nagyon jó ötlet egy ilyen telefon piacra dobása, ami ilyen sarlangoktól mentes (legalábbis én ezt vettem ki a cikkből). Ha elfogadható ára lesz, biztos lesz rá igény. -
slickboy #4 Mi mást szeretne az ember csinálni elsősorban egy telefonnal, ha nem telefonálni? Ezek el is olvassák amit leírnak? -
Csaba42 #2 Tetszetős mobil, bár így képről nézve picit kicsi a kijelzője a 320*240-es felbontás ellenére is, de lehet, hogy csak a szélesebb "káva" teszi. Amúgy én jobban szeretem a Sony telókat a többinél. Volt Siemens-em, Nokiám, most Sony van, és állítom, a legjobb márka! Olcsó, tud annyit, mint egy hasonló kategóriás Nokia (mondjuk ezen lehetne vitázni, mit tekintünk "hasonló kategóriás" telefonnak, mert ez annyira szubjektív, hogy beleordít a vászonba!), és nem fagy, nem úgy, mint a Siemens.
Az tuti, hogy Sony lesz a kövi telóm is, ha a mostani kipurcan. Komolyan mondom, amíg használtam, semmi gond nem volt vele, s most is csak annyi a baja, hogy lejött a Quickshare felirat róla - na bummm, a Siemensemmel állandóan gond volt, főleg a fagyással, a Nokiának pedig tönkrement a kijelzője 2 év használat után. Addig tuti nem cserélek telót, amíg 100%-ra ki nem purcan a mostani, majd 3 éves telóm. -
zidder #1 süti:)