SG.hu

Ügyvezető igazgatói kinevezés a Sun-nál

A Sun Microsystems Kft. a mai napon bejelentette, hogy 2007. július 15-től Hernádi József megbízott ügyvezető igazgató, korábbi általános ügyvezető-igazgatóhelyettes tölti be a Sun Microsystems Kft. ügyvezető igazgatói posztját.

A 35 éves szakember feladata a Sun Microsystems hazai leányvállalatának operatív irányítása. A cég sajtóközleménye szerint Hernádi ügyfélcentrikus gondolkodásmódjának és tapasztalatának, valamint az ügyfelekkel közös, üzleti-alapú gondolkodási képességének köszönhetően vált a magyarországi, később a régió vezetőségének meghatározó tagjává.

Hernádi József 1996-ban végzett a Budapesti Műszaki Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai karán. A diploma megszerzését követően saját tulajdonú cégét vezette, majd 1998-tól az Unisoftware Kft.-nél projektvezető lett. 2000-től a cég jogutódjánál, a T-Systems Unisoftware Kft.-nél a rendszerintegrációs ágazat vezetője. 2002-től üzletfejlesztési igazgatóként folytatta pályafutását, ahol korábbi feladatai mellett a szakmai stratégia és a cégarculat, valamint a szolgáltatás portfolió kialakításáért és fejlesztéséért is felelt, és közreműködött a T-Systems magyarországi integrációjának előkészítésében is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bertino #2
    #1
  • M0RN1NGST4R #1