MTI

Kétezer illegális DVD-t foglaltak le Mezőkövesden

Autósüldözés után 500 illegális DVD-t, házkutatást követően pedig több mint 1.500 DVD-t és CD-t, valamint számítógépes programot foglaltak le a vámnyomozók Mezőkövesden - közölte a Vám- és Pénzügyőrség Észak-magyarországi Regionális Nyomozó Hivatalának sajtószóvivője.

Az értékesítésre előkészített filmek között olyanok is voltak, amelyek világpremierjére mostanában került sor és jelenleg is futnak a mozikban - közölte Kasza Lajos. A százados elmondta: a regionális nyomozó hivatal munkatársai szerdán Mezőkövesd külterületén ellenőrzést végeztek, s észrevették, hogy egy személygépkocsi, benne két személlyel az úttesten megfordul és nagy sebességgel visszafelé hajt.

A nyomozók autósüldözés után megállították a kocsit, amelynek utasteréből 500 másolt film került elő. Ezt egy házkutatás követte, ahol a nyomozók további 1.552 illegálisan másolt DVD film, zenei album, illetve számítástechnikai program került elő, illetve azok illegális forgalmazását bizonyító iratok, valamint a másoláshoz használt számítástechnikai eszközök, amiket a vámnyomozók lefoglaltak - mondta a sajtószóvivő.

A másolt DVD-k tulajdonosa ellen üzletszerűen elkövetett szerzői jog megsértése űntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás - mondta Kasza Lajos.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Phery #7
    Ez durva, lassan nagyobb bűn mint embert ölni...
  • angol #6
    a csócsós jenőnek van min. 5e :)))), és akkor a padlást még nem is számoltam
  • AtisH #5
    Többet kellett volna nyomniuk az NFS Carbont.
  • Hegyikecske #4
    ez is azt bizonyítja h nagy pénz van ezekbe, különben nem csinálná ha nem térülne meg hisz hiába mentek le így a nyersanyag árak 2000 db lemez esetén még ígyis több mint 100 000 Ft lenne!
  • InfectedMann #3
    Nyomik :)
  • shusaku #2
    A pofatlan terroristajat... :D
  • saco #1
    Lúzerek :)