SG.hu

A Canon hetedik éve a legmegbízhatóbb márka

A Canon hetedszer is Európa legmegbízhatóbb fényképezőgép-márkája lett a Reader's Digest 2007-es közvélemény-kutatásában, amelyben - többek között Magyarországon is - a különböző márkákról és szolgáltatásokról kérdezték a vásárlókat.

15 országban mintegy 25 000 olvasót kérdeztek meg az általuk legmegbízhatóbbnak tartott fogyasztásicikk-márkákról, többek között fényképezőgép márkákról is. A felmérésre a különböző termékcsoportokban több mint 293 000 szavazat érkezett (az olvasók 113 577 különböző márkára szavazhattak).

A Canon egyike volt annak a négy márkanévnek, amelyről 11 vagy több országban gondolták úgy, hogy a "legmegbízhatóbb". Más kategóriák vezető márkái között olyan nemzetközileg elismert nevek voltak, mint a Nokia (mobiltelefonok), a Nivea (bőrápolás) és a Visa (hitelkártyák), amelyek szintén több, mint 11 országban kapták meg a "legmegbízhatóbb" jelzőt. A márkákat minőség, megjelenés, értékállóság, környezetvédelmi szempontok és etikai tényezők szempontjából értékelték.

A Canon a következő tizenegy országban bizonyult ismét a legmegbízhatóbb fényképezőgép-márkának 2007-ben: Ausztria, Belgium, Egyesült Királyság, Finnország, Franciaország, Hollandia, Magyarország, Németország, Portugália, Spanyolország, Svájc. A Canon márka népszerűségét bizonyítja 43. illetve 54. helyezése a Business Superbrands és a Millward Brown Optimor's Brand közvélemény-kutatásokban, amelyek a világ legnépszerűbb márkáit határozzák meg évente a vásárlók megkérdezése és a pénzügyi értékük alapján.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ssdb #1
    hmm... nekem a Google yobban bejön :)