Berta Sándor

MySpace már németül is

A MySpace tulajdonosának számító News Corp. képviselői Berlinben jelentették be, hogy a portál immár német nyelven is a felhasználók rendelkezésére áll.

A világ egyik legnépszerűbb közösségi portálja már nemcsak angolul olvasható. Az oldal bétaváltozata tavaly augusztus óta volt elérhető és a sikerét az idén februári 3,1 milliós látogatói szám jól jellemzi. "Szeretnénk az embereket a világ minden tájáról összehozni és egyidejűleg a helyi tartalmakat is meg akarjuk jeleníteni" - mondta Tom Anderson, a MySpace alapítója.

A de.myspace.com-on jelenleg közel 140 000 együttes és előadóművész van már jelen, akik elsősorban a rajongóikkal való kapcsolattartás egy módjának tekintik a közösségi portálon való megjelenést. Ezenkívül sok együttes és énekes használja a honlapot új szerzeményei bemutatására, népszerűsítésére is.

Helyi változatok vannak Németországon kívül egyébként Angliában, Ausztráliában, Franciaországban, Írországban, Japánban, Kanadában (angol és francia nyelvű is), Mexikóban, Olaszországban, Spanyolországban és Új-Zélandon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!