Berta Sándor

W200 a Sony Ericssontól

A Sony Ericcson ma bemutatott mobiljában minden megtalálható, ami ma egy átlag felhasználónak kellhet, és még sokkal több.

A cég közleménye szerint a W200 készítésekor elsősorban a zenei funkciókra koncentráltak a mérnökök. A beépített ultrarövidhullámú rádió mellett megtalálható az MP3 és az AAC formátumú fájlokkal egyaránt jól elboldoguló lejátszó is, ami még az OMA digitális másolásvédelemmel ellátott zeneszámokat is képes megszólaltatni. A zenei fájlokat a 27 megabájt integrált memóriában vagy a legfeljebb 1 gigabájt tárolókapacitású Memory Stick Micro memóriakártyákon tárolhatjuk. Fontos azonban kiemelni, hogy a készülékhez a gyártó alapból mellékel egy 128 megabájtos memóriakártyát.

"A W200 készülék elérhető árú zenetelefon, amellyel búcsút mondhat meglévő MP3-lejátszójának" - nyilatkozta Wágner Tibor, a Sony Ericsson közép-kelet-európai igazgatója. "Nincs kedvünk mindennap egy halom eszközt magunkkal cipelni, a W200 telefon azonban elegendő tárhelyet biztosít az aktuális lejátszási listának is. Aki pedig ezeket megunta, az kedvenc show-műsorára kapcsolhat az FM-rádión."

A VGA-kamerához legfeljebb négyszeres nagyítást és autofókusz is funkciót használhatunk. A videókat H263 formátumban rögzíthetjük. A készülék kijelzőjének maximális felbontása 128 x 160 képpont és legfeljebb 65 536 színárnyalat megjelenítésére képes.

A W200i-ben van e-mail- és azonnali üzenetküldő kliens, naptár, számológép, jegyzettömb és ébresztőóras. A telefon ezenkívül támogatja a Java MIDP 2.0 és a SyncML-szabványt és a NetFront révén egy HTML-böngészővel is büszkélkedhet. A számítógép és a készülék közötti adatátvitel az infra- vagy a 2.0-s USB-port segítségével valósulhat meg. Szintén tartozék egy fejhallgató és a Disc2Phone szoftver is. Utóbbi és a 2.0-s USB-port segítségével a zenei CD-ket játszhatjuk át a mobiltelefonra.

A Sony Ericsson W200i egyaránt támogatja a 900, az 1800 és az 1900 MHz-es GSM-hálózatokat és van légi üzemmódja is. A telefon 101 x 44 x 18 mm méretű, súlya 85 gramm. Gyári adatok szerint zenei üzemmódban 18 órán keresztül működik. A készenléti ideje legfeljebb 15 nap, míg a maximális beszélgetési idő 7 óra lehet. A belépőszintű mobiltelefon az esztendő tavasztól lesz kapható hazánkban, fekete és fehér színekben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • k roy96 #59
    Aki programot, háttérképet, csengőhangot, játékokat, témákat, képernyővédőket keres W200-ra annak itt a link.link
    Ja és minden ingyenes.
  • Pistike 007 #58
    Akkor nem kifejezetten w200i-re van a játék fejlesztve
  • bauer15 #57
    találtam már elég sokat de kimondottan erre nem és az a gond hogy az oldala vagy alja nem lácik
  • Pistike 007 #56
    keress rá neten, van sok ingyenes
  • bauer15 #55
    helo bbos ha már volt róla szó játékot szeretnék de olyat ami kimondottan erre van mert amik eddig vannak eléggé elvan csúszva a kép
    honnan tudnék szerezni?
  • Pistike 007 #54
    Ja!
  • smv #53
    Én most vettem 12 ezer forintért. Ennyiért aztán mit vettem volna? Egy szádzsemet? Neszórkozz már. A 128 megás kártya pedig még midnig jobb mintha nem adtak volna mellé semmit sem. A bluetoth hiánya viszont komoly gond :(
  • Pistike 007 #52
    Én nemrég vettem egyet, és nagyon megvagyok vele elégedve! Gyönyörű hangja van, és egy 1 gigás kártáyval sok zenét rá tudok tenni. Elérhető áron van, mi kell még? (Én tudom, kékfog...=I)
  • Pistike 007 #51
    Kártya formázás?
  • remus500 #50
    Sziasztok ! Vettem Egy ilyen W200 telót nekem nagyon bejön ! Nah szóval van egy 600 Mb-os fil-em azt összetömörítettem 3GP formátumra és 82 MB lett. Elkezdem a memória kártíára felmásolni ami a telóba van , és 82 %-nál kiírja , hogy nem írható , szüntessem meg az írásvédettséget. Nah én a filmen amit összetömörítettem megszüntettem a Jobb egér / tulajdonságok/ Írásvédett opciót levettem. És ezután kezdtem el másolni. Ugyan ezt írta ki. Mi lehet vel pdeig a kártyán még van 82 Mb szabad hely ! PLS segítsetek