SG.hu

Csupasz ADSL vidéken is

A GTS Datanet 2007 januárjától vidéki nagyvárosokban is elindítja Yo! Neked szolgáltatását.

A GTS Datanet 2007 januárjától Debrecenben, Kecskeméten, Sopronban, Székesfehérváron, Szolnokon, Tatabányán és Zalaegerszegen is elérhetővé teszi Yo! Neked ADSL- és telefonszolgáltatását. A terjeszkedésnek köszönhetően újabb 200 ezer háztartás számára válik elérhetővé a havi vezetékes telefon előfizetés nélküli ADSL kapcsolat, amely mellé a cég ráadásként hagyományos vezetékes telefonszolgáltatást is kínál - pusztán percdíjakért.

A GTS Datanet 2006 szeptemberében indította el Budapesten Yo! Neked szolgáltatását. A cég jelenleg 26 budapesti telefonközpontba települt be saját eszközeivel, így a potenciális előfizetők 80 százalékát éri el. A Yo! Neked csomagok iránt hétről hétre egyre nagyobb az érdeklődés, az elmúlt hónapban a céghez már több mint ezer igénybejelentés érkezett. A legkelendőbbnek a 1280 Kbps letöltési sebességet kínáló Yo! Friss lakossági csomag bizonyult, amely az év végi akció keretében már 3990 Ft-tól elérhető.

A vezetékes előfizetési díj nélküli "csupasz" ADSL népszerűségét várhatóan tovább növeli majd, hogy hamarosan inaktív hurok esetében is megrendelhető lesz, vagyis a megrendelés pillanatában az ügyfélnek már nem szükséges vezetékes telefon előfizetéssel rendelkeznie. A GTS Datanet igénybejelentést inaktív hurokra is elfogad, és ügyfeleit haladéktalanul értesíti, amint a szolgáltatás az ő esetükben is kiépíthető lesz.

"A Yo! Neked szolgáltatás budapesti sikerét látva döntöttünk a vidéki terjeszkedés felgyorsítása mellett, amelyre a jövő év folyamán egymilliárd forintot szánunk" - mondta el Szathmári Géza, a GTS Datanet ügyvezető igazgatója. "Cégünk a tervek szerint 2007 folyamán további tíz nagyvárosban teszi elérhetővé a teljes hurokátengedésen alapuló internet- és hangszolgáltatását, így a jövő év végére 20 ezer Yo! Neked előfizetőre számítunk" - tette hozzá.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!