MTI

Ellopták a győri polgármester notebookját

Borkai Zsolt október 1-jén megválasztott győri polgármester vadonatúj notebookját és táskáját ismeretlen tettes a polgármesteri hivatalból eltulajdonította.

A hétfőn történt bűncselekményben nagyobb értékre elkövetett lopás gyanúja miatt folytat eljárást a rendőrség. Az ügyben nem zárható ki a politikai indíték sem - közölte Bakács László, a jobboldali vezetésű önkormányzat médiareferense sajtótájékoztatón. Borkai Zsolt polgármester a történtekről elmondta: irodáját hétfőn költöztették át a korábbi polgármester irodájából egy másik helyiségbe. Rövid időre magára hagyta az irodát, s amikor visszatért, akkor észlelte, hogy eltűnt a laptop és a táskája. Az utóbbiban volt egyebek mellett a vagyonnyilatkozata, a jogosítványa,a bankkártyája és két forgalmi engedélye.

Az eset a beléptetési rendszer fejlesztésének szükségességére irányítja rá a figyelmet - hangoztatta a polgármester. "Ellenőrizni kell mindenképpen azt, hogy ebbe a hivatalba ki (...) mikor jön be, hova megy (...)és mikor megy el" - mondta. Hozzátette: másként nem tudják szavatolni a hivatalban lévő értékek biztonságát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Penge4 #3
    Nem is igaz, mert én voltam.
  • klastrom #2
    Köcsög geci Borkai ! Úccse möndom meg hogy én voltam...
  • Visor #1
    "Az ügyben nem zárható ki a politikai indíték sem."

    Ha tényleg nem kizárt, akkor valaki így próbálta levezetni a politikai veszteségét, hogy így kiszúr a város vezetőjével!