SG.hu

Gmail már mobilon is

Minden korábbinál egyszerűbb a kapcsolattartás mobilon a Gmail segítségével.

Mostantól a magyarországi mobilosok is levelezhetnek barátaikkal és családjukkal a Gmail mobil szolgáltatásával, így a számítógéptől távol is elolvashatják vagy megírhatják a legfontosabb leveleket. Ehhez mindössze a telefonjuk böngészőjével kell ellátogatniuk a http://gmail.com honlapra, ahol már hagyományos módon jelentkezhetnek be.

Mivel mindegyik mobiltelefon más és más, a a Gmail automatikusan optimalizálja a megjelenítendő oldalt. A felhasználók a beérkezett fotókat és dokumentumokat is megtekinthetik, illetve azonal felhívhatják azokat a levélírókat, akiknek a telefonszáma tárolva van a Gmail-ben. Az üzeneteket a Gmail automatikusan szinkronizálja, attól függetlenül, hogy számítógépről vagy mobiltelefonról jelentkeztünk be.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ssdb #4
    helyes :) Dejódologez!
  • Penge4 #3
    Általában a webböngészős mobilokban mailkliens is van. Jobbakban támogatja is az SSL-t. És azzal mégiscsak kényelmesebb.
  • Tibmanus #2
    a cikk apropója a magyar nyelvű mobilos gmail akart lenni.
  • pepe003 #1
    Ez nem valami újdonság, egész nyaralás alatt a mobilomról intéztem a levelezéseimet. Mondjuk ennyire részletesen akkor még nem volt kidolgozva, de akkor is