Napi Online

Online rekordokat hozott a budapesti zavargás

Látogatottsági rekordot döntöttek a hazai internetes hírportálok kedden - többen voltak kíváncsiak a hírekre, mint a tragikusan végződött augusztus 20-ai rendezvények után.

A Magyar Televízió székházát ért támadást követő napon szinte minden hazai online híroldal látogatottsági rekordot könyvelhetett el. A Medián WebAudit rendszerben résztvevő szájtokat együttesen 2 millió 333 ezren keresték fel, akik összesen 168 millió oldalt nyitottak meg. Az [origo] látogatónak száma megközelítette az 1,2 milliót, az Aktuális rovat 526 ezerrel állított be új rekordot. Az Index 624 ezer, az index.hu 507 ezer látogatót vonzott. Utóbbi szeptember 18-án 448 ezerrel döntötte meg a korbbi, 378 ezres csúcsot.

Az oldalletöltéseket számítva ugyanakkor az Index hírei győztek: az index.hu 15 millió feletti adata bőven felülmúlta az Aktuális rovat 6,8 milliós értékét, vagyis az olvasók az Indexen több hírre kattintottak, mint a rivális szájton. A FigyelőNetnek nem sikerült az új rekord elérése, a 166 ezer látogató és az 1,36 milió oldalletöltés elmaradt a korábbi csúcstól. Nem voltak sokkal kevesebben kíváncsiak a Hír TV, a Magyar Nemzet Online és az MTV és híreire sem - előbbi kettő nagyjából duplázott a korábbi, 75 ezer körüli látogatót jelentő rekordhoz képest.

A NAPI Online szintén jelentősen növelte nézettségét: szeptember 19-én közel 106 ezer látogató volt kíváncsi híreinkre, ami több mint 380 ezer oldalletöltést eredményezett. Ezzel sikerült megelőznie a HVG, a Népszabadság, a Világgazdaság online kiadásait csakúgy, mint a Portfolio.hu-t.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • fflx #7
    "Az Index 624 ezer, az index.hu 507 ezer látogatót vonzott"

    ezt most miert kellett kulon venni?
  • m a x #6
    Nem meglepi, hogy az index nyert... Az Origo-n sosincs elég türelmem kotorászni a hírek után, mig az indexnek használható a nyitó oldala
  • crx #5
    :)))
    Jo játék holiwood meg filmesiti :))
  • Cat #4
    ez táblás játéknak lenne jó. Huzni kell kártyákat, és attól függően jön erősítés egyik, vagy másik részre, random. Pl.

    "Gyurcsány a tévében nyilatkozik - rakj fel még 50 tüntetőt"
    "Az államfő köztörvényes bűnözőknek nevezte a rendbontókat - vegyél le 200 tüntetőt"
    "Demszky 100ezres pénzjutalmat ad a sérülteknek - +1 morál a rendőröknél"
    stb.
  • kicsizoz #3
    CS-ből kellene egy olyan verziót csinálni, ahol a Terrorok csak kővel dobálózhatnak a CT-k pedig csak pajzsot használhatnak!
    Akkor olvasni sem kell, lehet nyomni on-line... :)
  • Cleawer #2
    én speciel neten néztem,akkor meg mér olvasgassak?
  • fflx #1
    A hirtv biztosan sokkal tobb latogatott is vonzott volna, ha el lehetett volna egyaltalan erni. kicsit nem voltak a helyzet magaslatan az IT munkatarsak.