SG.hu

A Sun a Kajak-Kenu VB hivatalos informatikai szállítója

A Sun Microsystems Kft. immár negyedik éve támogatja a Magyar Kajak-Kenu Szövetséget, annak az arany fokozatú támogatója.

A már évek óta jól működő kapcsolatnak köszönhetően a vállalat a Szövetség támogatásán túl a Szegeden, 2006. augusztus 17-20-án megrendezésre kerülő, 35. Síkvízi Kajak-Kenu Világbajnokságot nagy értékű informatikai eszközökkel támogatja, mint a VB hivatalos informatikai szállítója.

A cég a VB informatikai támogatása keretében 50 gépet biztosít a sajtó-, a nemzetközi szövetségek képviselői-, valamint a szervezőbizottság és a versenylebonyolítás részére. A gépek között, a teljesítményüket és megbízhatóságukat tekintve, high-end képességű AMD Opteron processzoros munkaállomások találhatók. Közülük 30 db Ultra 20-as gépet a sajtó- és más hivatalos személyek használnak majd, 17 db Ultra 20-as gép a szervező bizottság munkáját segíti (ezen gépeken található majd a versennyel kapcsolatos adatbázis, ezeken készül a versenyprogram, itt végzik a sorsolásokat, valamint ezek a gépek biztosítják az adatokat a versennyel kapcsolatos információk internetes megjelenítése számára), 3 db Ultra 20-as gépet pedig a verseny kivetítőjének vezérlésére használnak majd a verseny során.

"A Sun olyan szponzorálási területeket keres szerte a világon, ahol meghatározó a teljesítmény, és a közösségi szellem. Ennek jegyében a vállalat egyik kiemelt szponzorációs területe a sport. A Sun Microsystems Kft. alapvetően azért választotta Magyarországon a kajak-kenu sport támogatását, mert az előbb említett filozófiájába ez a sportág kitűnően illeszkedik. Együtt szurkolunk, a magyar csapat résztvevőiért, hiszen a teljesítmény mindkettőnk számára egyformán fontos." - nyilatkozta Kristóf Judit, a Sun Magyaroszrág Kft. marketing igazgatója.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!