Berta Sándor

Új különleges Benq-Siemens mobilok

A néhány hónappal ezelőtt létrejött BenQ-Siemens két különleges készüléket is piacra dobott. Az egyik modell kifejezetten a nők számára készült, míg a másik típus ellenállóságával tűnik ki a kínálatból.

A BenQ-Siemens EF61 Special Edition egy kifejezetten divatkészülék. A tervezésnél a fő szempontok a tetszetős dizájn és a könnyű kezelhetőség voltak. A mobiltelefon már ránézésre is kifejezetten nőies. Az 1,8 colos TFT-kijelző maximális felbontása 128x160 pixel és legfeljebb 262 000 szín megjelenítésére képes. A képernyő ráadásul tükörként is használható, így a készülék tulajdonosa bármikor ellenőrizheti, hogy megfelelő-e a sminkje vagy a frizurája.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk a képre a nagyobb változathoz

A beépített zenelejátszó többek között támogatja az MP3, AAC és WMA formátumokat és lejátszás közben a dal szövege is megjelenik a kijelzőn. A zenehallgatást az integrált equalizer és a sztereó hangzás teszi teljessé. A digitális kamera ugyan csak 1 megapixeles, de négyszeres digitális nagyítási funkciója van és a vele készített felvételek a Living-Picture funkciónak köszönhetően kiegészíthetők megjegyzésekkel is. A kész fotókat akár Micro-SD memóriakártyákon is tárolhatjuk. További hasznos kiegészítő a telefon- és címjegyzék, illetve a készülék támogatja a Bluetooth-technológiát is.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk a képre a nagyobb változathoz

Szintén különlegesnek mondható a vállalat másik most piacra dobott modellje, a BenQ-Siemens S68 Ceramic Limited Edition. Ez méreteiben megegyezik az alapmodellel, ám a háza kerámiaborítású, ezáltal jobban ellenáll a különböző környezeti hatásoknak és ezt a célt szolgálja, hogy a beépített 132x176 képpontos maximális felbontású, legfeljebb 262 144 színt megjelenítő TFT-kijelző karcmentes üvegből készült. A mobiltelefon házának borításánál alkalmazott kerámiát használják egyébként például az autók fékjeinél is.

A beépített memória 8 megabájt tárolókapacitású. A készüléken megnyithatunk Office dokumentumokat, PDF-és ZIP-fájlokat és küldhetünk, illetve fogadhatunk SMS-eket, MMS-eket és e-maileket is. A BenQ-Siemens támogatja a 900, az 1800 és az 1900 MHz-es GSM-hálózatokat, a Bluetooth- és a GPRS-technológiát is. A készülék maximális készenléti ideje 12 nap, míg a beszélgetési ideje legfeljebb 5 óra lehet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • mucsácsó #7
    szart nem érnek sztem ezek sem majd...Siemens suxx, létező egyik legeslegszarabb márka mobilok terén....
    tapasztalatból mondom, 3 Siemens "halálát" láttam már :D ebből 1 volt az enyém...elég is volt...

    Nokia rlz! ^^
  • PeeTeR #6
    bugatti edition kimondottan tetszik. olyan feeling mint a nokia -nak az uj titanium -os flip -es telcsije. csak most hirtelen nem tudom a 4 szamjegyet :D
  • s821227 #5
    Nekem tetszik ez a konzervatív forma!!! Sőt, kibah jól néz ki :D
  • Neerpelt #4
    Fertelmes ez a kockafon alul.
  • tigeroo #3
    hehe , jó hogy karcmentes a kijelzője, de siemens : fél év után lötyögni/kattogni fog mindene
  • Del Sonar #2
    Az ilyen mobilok hamar kimennek a divatból.
  • Mice #1
    új, de limited edition. tehát kis túlzással lehet mondani, hogy nem is létezik. persze ez ettől még hír marad