SG.hu

Félmillió T-Com Favorit előfizető van

A T-Com Favorit díjcsomagjait választó ügyfelek száma a napokban érte el az 500 ezret. A félmilliós ügyfélszám eléréséhez a Favorit díjcsomag család idei év februárjában bevezetett két új tagja a Favorit Non-stop és a Favorit Non-stop Plusz ajánlatok is nagymértékben hozzájárultak.

A Favorit és a Favorit Plusz díjcsomagok a 2005. májusi márkaváltást követően az első T-Com ajánlatok voltak, s az év végéig 330 ezer ügyfél fizetett rájuk elő. A Favorit csomagok népszerűségét mutatja, hogy mostanára megközelítőleg minden negyedik lakossági T-Com ügyfél, a havi átalánydíjas Favorit díjcsomagok 0 forintos percdíjain telefonál. A Favorit díjcsomag család idén tovább bővült, február 15-én a T-Com bevezette a Favorit Non-stop és Favorit Non-stop Plusz kedvezményeket is.

A T-Com ráadásul most még kedvezőbb feltételeket biztosít a Favorit és Favorit Plusz díjcsomagok megrendelése esetén, amelynek keretében több díjcsomag előfizetői 3 hónapig jelenlegi csomagjuk havidíján vehetik igénybe a Favorit díjcsomagok kedvezményeit.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hegyikecske #4
    Ja, és a legjobb az egészbe h nemtudhatod biztosan h egy szám most t-komos invitel, upc, vagy mivan?:D
  • Hegyikecske #3
    ez mind szép és jó, de nem egészen értem mér csodálkoznak ezen!!? Hisz aláíratták mkivel a 2éves hűségnyoilatkozatot... mostmá inkább upc-telefonnal beszélnék, olcsóbb, és nem csak a t-kom számoakt lehet vele ingyen hívni hanem az összes vezetékest... és olcsóbb! na de ez van...
  • Mr Gumby #2
    Bulvárcég, ill. cégbulvár.
  • chokeerigo #1
    Mindennapra egy Magyar Telekom hír...