SG.hu

Bejelentette fejlesztési terveit az Oracle

A vállalat az Oracle Fusion Applications megjelenése után is továbbfejleszti meglévő termékvonalait.

Charles Phillips, az Oracle elnöke bejelentette, hogy a vállalat a Fusion Applications 2008-ra tervezett megjelenése mellett további hosszú távú tervet dolgozott ki a jelenlegi Oracle alkalmazások továbbfejlesztésére. Programjával a cég kötelezettséget vállal a JD Edwards, az Oracle, a PeopleSoft és a Siebel alkalmazások folyamatos fejlesztésére, és nagyobb bepillantást enged a termékfejlesztési útiterveibe.

"Az Oracle-nek immár 30 ezer ügyfele használja megelégedéssel a JD Edwards, az Oracle, a PeopleSoft és a Siebel alkalmazásokat. Ezek a termékek képviselik az üzleti alkalmazások legerősebb portfolióját a piacon, és az egyes ágazatok és földrajzi régiók igényeihez szabva különböző, kis- és nagyvállalatok számára kialakított verziókban érhetők el. A most tett bejelentéssel ügyfeleink kettős előnyhöz jutnak: egyrészt jobban hasznosíthatják meglévő alkalmazásaikat, amelyeket a későbbiekben is továbbfejlesztünk, másrészt pedig ingyenes frissítési lehetőséget biztosítunk a jövőbeni technológiára, amennyiben erre van szükségük" - nyilatkozta Phillips.

Az Oracle a későbbiekben is szorosan együttműködik majd az ügyfélkört reprezentáló tanácsadó testülettel és a felhasználói csoportokkal a jelenlegi modulcsaládok új verzióinak és funkcióinak fejlesztése során. A fejlesztések részeként az alkalmazásokat új generációs funkciókkal vértezik fel, mint például az XML alapú kimutatáskészítés, illetve sokoldalú, ágazatspecifikus elemzések készítése. "Senki számára nem lesz kötelező átállás vagy frissítés, a meglévő alkalmazások esetében pedig ügyfeleink továbbiakban is számíthatnak az Oracle egyedülálló, egész élettartamra kiterjedő támogatására" - mondta John Wooke, a cég alkalmazásfejlesztésért felelős első alelnöke.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!