Specker Balázs

Létrejött az első online tévéhálózat

Az AOL és a Warner Bros. elindította a világ első szélessávú televízió hálózatának tekinthető In2TV-t az AOL.com-on. A számos interaktív lehetőséggel tarkított tévéhálózat a legnagyobb ingyenes online tévéműsor-gyűjtemény.

Az AOL és a WB még tavaly novemberben jelentette be a most elindított tévés projektet. A kínálatban megtalálhatóak a Warner Bros. legnépszerűbb sorozatai :így többek között a Welcome Back, a Chico & The Man, az Alice, a Growing Pains, a Sisters, a Kung Fu és a Lois & Clark összes epizódja is ingyenesen elérhető lett - áll az AOL sajtóközleményében.

"Az In2TV mérföldkőnek számít, mivel ez az első igazi szélessávú tévéhálózat a világon. A neten található legnagyobb ingyenesen elérhető, teljes hosszúságú műsorkínálatával, interaktív tulajdonságaival és videotartalmával az In2TV a már meglévő rajongókat éppúgy lázba hozza majd, mint a most bekapcsolódókat" - vélekedik Kevin Conroy, az AOL Media Networks vezető alelnöke. "Az In2TV egy újabb fontos fejezet az internetes videózás történetében, és egy újabb példa arra, hogy az AOL.com a legjobb hely a weben az online videózásra."


A műsorokat hat csatornára osztották szét. A LOL TV-n elsősorban a vígjáték sorozatoké lesz a főszerep. A Drama TV-n többek között a Falcon Crest szappanopera le nem adott epizódjai is elérhetőek lesznek, az ötszörös Emmy díjas Sisters összes részével egyetemben. A Toon Topia TV a fiatalabbaknak, illetve a rajzfilmek szerelmeseinek kíván kedvezni, többek között a Beetlejuice és Steven Spielberg Pinky-jével. A Heroes and Horror TV-n a Babylon 5, a Lois & Clark, valamint a Freddy's Nightmares epizódjai találhatók meg. A What a Rush TV akció-kaland sorozatokat kínál, míg a Vintage TV olyan - a tengerentúlon klasszikusnak számító - sorozatokat tesz hozzáférhetővé, mint a Growing Painst vagy az F-Troop.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ppuuffyy #6
    miden szep es jo lenne, ha nem csak az USA-ban lehetne nezni.
  • HUmanEmber41st #5
    Nálunk mikor lesz wazze????
    Ha mondjuk 2 CD méretbe be van digizve,( a TV film) 200kBs-es sávon buffer nélkül meg lehetne nézni...
  • mrzed001 #4
    Hát, akkor már ha Babylon 5-őt is fognak adni, akkor had idézzek belőle egy ide illő részt:
    Kosh: "And so it begins"
    :))
  • baca01 #3
    na ez tökjó dolog...vmi sportcsatorna is elkellne már....
  • Ceb #2
    Természte4sen Winxp és Media player 10 kel hozzá, ezért nem fogok átbootolni h megnézzem.
  • Dodo55 #1
    LOL TV, hát ez nagyon lol