SG.hu

Ingyenes VirusBuster az Invitel ADSL-hez

A VirusBuster Kft. megállapodást kötött Magyarország második legnagyobb vezetékes távközlési szolgáltatójával. A megállapodás értelmében az Invitel Zrt. valamennyi új ADSL-előfizetőjének ingyenesen biztosítja a VirusBuster vírusvédelmi programcsomagját.

A távközlési szolgáltatók közül elsőként az Invitel döntött úgy, hogy valamennyi ADSL-csomagjába vírusvédelmi szolgáltatást is beépít, és azt ingyenesen elérhetővé teszi újonnan csatlakozó ADSL-előfizetői számára. A cég egy olyan, az átlag felhasználó számára is könnyen kezelhető, hatékony és naprakész antivírus-megoldást keresett, mely nemcsak a vírusokkal, hanem a napjainkban egyre nagyobb veszélyt jelentő férgekkel, trójai, adware és spyware programokkal szemben is átfogó megoldást jelent.

Az antivírus-megoldás kiválasztásnál alapvető követelmény volt az is, hogy az ügyfelek esetlegesen felmerülő problémáit gyorsan és szakszerűen kezelje. Így esett a választás a 100%-ban magyar tulajdonú VirusBusterre, amely a többszörösen minősített, világviszonylatban is elismert termékeihez kiemelkedő színvonalú terméktámogatást is nyújt telefonon és e-mailen, magyar és angol nyelven.

Az új ADSL-előfizetői csomagok részeként elérhető vírusvédelmi megoldás és háttértámogatás jelenleg a lakossági ügyfelek és a mikrovállalkozások számára érhető el. Azonban a távközlési szolgáltató tervei között szerepel, hogy a közeljövőben az újonnan szerződő kisvállalkozások részére is felkínálja a lehetőséget, így a munkaállomás-védelem mellett komplett hálózati védelmi megoldásokkal is megjelenik majd a piacon.

"A lehető leghatékonyabb megoldásra van szükségünk ahhoz, hogy megvédjük ügyfeleinket napjaink rosszindulatú károkozóitól. Éppen ezért nagy örömünkre szolgál, hogy új ADSL-előfizetői csomagjainkhoz egy olyan vírusvédelmi megoldást nyújthatunk, mely előfizetőink lehető legnagyobb biztonságát és megelégedését szolgálja. Ebben a VirusBuster kiváló partnerünknek bizonyul." - mondta az együttműködésről Zsembery György, az Invitel Távközlési Szolgáltató Zrt. marketing vezérigazgató-helyettese.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Narxxis #2
    Nem rossz.
  • Penge4 #1
    Ez aztán a hatalmas ajánlat. Ingyen kapom hozzá azt, amit ingyen megszerezhetek amúgy is.