SG.hu

Közös Microsoft - VirusBuster akció

A Microsoft Magyarország és a VirusBuster közös akciója keretében, minden megvásárolt Microsoft Windows Small Business Server 2003 mellé VirusBuster munkaállomás- és file szerver védelmi szoftvert kapnak a felhasználók.

Az adatvédelem minden vállalatnál kiemelkedő fontosságú. A jól működő hálózatok esetében is előfordulhat azonban, hogy vírusvédelmi megoldás alkalmazása nélkül nehezen visszaállítható károk keletkeznek. Ez ellen nyújt átfogó megoldást a kis- és középvállalatok számára kifejlesztett VirusBuster munkaállomás- és file szerver védelmi programcsomag. Az ajánlat elsősorban a kis- és közepes vállalkozásoknak nyújt megoldást a számítógépes hálózat előnyeinek kiaknázásához és annak biztonságos működéséhez.

A teljes körű vírusvédelmi megoldás automatikusan frissített, központilag menedzselhető védelmet nyújt a vírusokkal, férgekkel, trójai-, adware és spyware programokkal és egyéb károkozókkal szemben, így a számítógépeken és a hálózaton tárolt adatok 6 hónapon át biztos védelmet élvezhetnek.

A 2005. július 26-án indult, legális szoftverhasználatot támogató Eredeti Windows, Valódi Előny programban a legnépszerűbb hazai ajánlatnak a VirusBuster Professional vírusvédelmi megoldás bizonyult. Világviszonylatban pedig az összes ajánlat rangsorában is csupán a Microsoft saját ajánlatai és termékei előzék meg. "Megnyugtató az a tudat, hogy ügyfeleinknek olyan teljes körű vírusvédelmi megoldást nyújthatunk, amely nemcsak kiváló terméket jelent, hanem professzionális, helyi háttértámogatást is, hiszen a VirusBuster egyik legnagyobb erőssége éppen ebben rejlik." - nyilatkozta az együttműködésről Keszei Balázs, a Microsoft termékmenedzsere.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!