MTI

Együttműködik a Magyar Telekom és az orosz MTT

A Magyar Telekom és az orosz MTT (Multiregional Transit Telecom) együttműködési megállapodást kötött nemzetközi technikai összeköttetés szolgáltatásáról - közölte Micsinai Tibor, a Magyar Telekom T-Systems üzletágának igazgatója.

Elmondta, hogy az együttműködés lehetővé teszi a kedvezőbb árú és jó minőségű beszédátvitelt Oroszország csaknem minden régiójába. Ugyanakkor a Magyar Telekom leányvállalatain keresztül elősegíti az MTT közvetlen kapcsolatainak kiépítését a délkelet-európai régió irányában.

A jelenleg több mint 400 főt foglalkoztató MTT 1994-ben alakult, és alapvetően távközlési nagykereskedelmi szolgáltatásokat nyújt az orosz piacon. Fő profilja a közel 300 orosz regionális (fix és mobil) szolgáltató közötti kapcsolatok biztosítása, és ezeknek a szolgáltatóknak a nemzetközi hálózatra történő felkapcsolása. A társaság mára Oroszország egyik jelentős és gyors ütemben fejlődő távközlési szolgáltatójává vált, amelynek beszédforgalma eléri az évi 5 milliárd percet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • pemga #1
    Skype-vel ez 5Ft/perc és teljesen jó minőségű. Matel jelenleg 100-140Ft/perc-et számlázna. Kíváncsian várom a fejleményeket :).