Tóth Kristóf

Megjelent a Sony Ericsson K610i és J100i

A Sony Ericsson a 3GSM konferencián bejelentette a K610i 3G telefont és az alsókategóriás, kompakt J100i-t.

Sony Ericsson K610i

A K610i egy kis méretű, könnyű UMTS telefon, 17 mm vastag és 92 gramm súlyú. Mérete ellenére számos fejlett kommunikációs, üzleti és szórakoztató alkalmazással, 2 megapixeles fényképezőgéppel, cserélhető Memory Stick kártyával és Bluetooth-összeköttetéssel is rendelkezik. "A K610i klasszikus "Sony Ericsson" stílusú mobiltelefon, kialakítása emlékeztet a jól ismert és rendkívül népszerű T610i készülékre. A formavilág és a számos hasznos és szórakoztató funkció egyensúlya teszi ezt a telefont ellenállhatatlanná" - nyilatkozta Wágner Tibor, a Sony Ericsson közép-kelet-európai igazgatója.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk a képekre a nagyobb változathoz

A K610i nagyméretű billentyűzettel és 176 x 220 képpontos, 262 ezer színű kijelzővel rendelkezik. A két megapixeles kamerával készült képek a 3G kapcsolaton át azonnal feltölthetők az internetre, vagy elküldhetők e-mailben vagy MMS-ben. Támogatja a szabványos push e-maileket (P-IMAP), azaz az üzenetek közvetlenül a telefonra küldhetők, nem igényelnek külön letöltést. A Flight mode segítségével a felhasználók repülőgépen is végezhetik munkájukat hálózatra történő csatlakozás nélkül.

Az UMTS-kapcsolatot Bluetooth, infravörös, USB 2.0 háttértár és egy Memory Stick Micro (M2) támogatás egészíti ki. Az akár 1 GB méretű háttértáron természetesen sok órányi zenét is tárolhatunk (MP3, AAC és E-AAC+ formátumú fájlokat tud lejátszani), az adatokat USB 2.0 segítségével szinkronizálhatjuk számítógépünkkel. A készülék támogatja az RSS-hírszolgáltatást és a A HTML-oldalak teljes nagyságban jeleníthetőek meg az 1.9" méretű, színes kijelzőn.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk a képekre a nagyobb változathoz

A Sony Ericsson K610i UMTS-telefon akkumulátora gyári adat szerint 7 óra GSM és 2.5 óra WCDMA beszélgetési időt, illetve 400 óra GSM és 350 óra WCDMA készenléti időt tesz lehetővé. Hazánkban sötétvörös és metálszürke színben lesz kapható 2006 második negyedévében.



Sony Ericsson J100i

A másik 3GSM konferencián bejelentett telefon az alapkategóriás készülékek választékát egészíti ki. A J100i egyszerűen kezelhető, mindenki számára elérhető mindennapi kommunikációhoz szánt mobiltelefon.

"Nem szabad megfeledkeznünk arról a tényről, hogy a mobiltelefon-felhasználók nagy többsége szép, megbízható, SMS küldésére alkalmas, megfizethető telefonra vágyik" - nyilatkozta Wágner Tibor, a Sony Ericsson közép-kelet-európai igazgatója. "Ez a piaci szegmens igen fontos a Sony Ericsson és a mobilszolgáltatók ügyfelei számára egyaránt. Reményeink szerint az egész világon nagy lesz a kereslet a J100i készülék iránt, különösen a fejlődő piacokon." - tette hozzá az igazgató.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk a képekre a nagyobb változathoz

A J100i összes fontos szolgáltatása egyetlen kattintással elérhető, ráadásul a navigációs billentyű ikonjeleinek köszönhetően a különböző funkciók azonnal felismerhetőek. A felfelé mutató nyíl megnyomásával beállítható a hang, a jobbra mutató nyíllal a figyelmeztető hangjelzések, a lefelé mutató nyíllal elérhető a telefonkönyv, a balra mutatóval üzenet írása kezdhető meg, a középső gombbal pedig a menü érhető el.

Annak ellenére, hogy ez a telefon a Sony Ericsson teljes termékskálájának legkisebb tagja, 65 ezer színt megjelenítő 96 x 64 pixeles kijelzője van. Az alapvető funkciókat hasznos extrák egészítik ki, mint az ébresztőóra, a számológép vagy a naptár. A Sony Ericsson J100i mérete 100 x 44 x 18 mm, tömege 70 gramm. Akkumulátora gyári adat szerint 300 óra készenléti időt és 8 órányi beszélgetést tesz lehetővé.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk a képekre a nagyobb változathoz

A kétsávos GSM-telefon Magyarországon 2006 második negyedévében, jégfehér és szürkéskék színben lesz kapható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Phate #17
    Brootal ->>> jaja!
  • Ghilette #16
    A 610i gyönyörű, kár, hogy nem QVGA a kijelzője. A tönkrement T600asom óta nem láttam ilyen szép telefont. Kiváncsian várom az árát is...
    És minőségileg nagyon jók szerintem is.
  • Brootal #15
    A Nokia telefonok addig voltak népszerűek amíg nem volt annyi gyártó a piacon, ezt kihasználva elárasztotta a világot a vackaival. Két éve viszont a Nokia nem tud versenyt tartani sem árban sem minőségben a leggagyibb telókkal sem. A Sony Ericssonok pedig jelenleg az egyik ha nem a legjobb telefonok.
  • rudiking #14
    És vajon tudásukhoz képest mér olcsók a sonny ericsson-ok?Sztem azé mer eléggé gagyi!és ez igaz is!haveromnak féléve nincs meg a mittudoménhányasa de 2-3-szor biztos megjárta a szervizet!ez azért eléggé lol és elgondolkodtató!
  • Kenoby #13
    Hát azért azt ne mondd Skyline hogy a k750i tudású Nokia duplaannyiba kerül mint Sony-s megfelelője. A k750i kártyafüggetlenben 70000 geppa, na most egy Nokia 6270, ami szerintem jóval jobb teló minden tekintetben 77000 geppa. Hol dupla annyi az ? Inkább a Sony-s telók azok amik rohadtul drágák a tudásukhoz képest pl. W800i majdnem 90000 geppa. Annyiért már akkor inkább egy Motorola V3X-et veszek.
  • csaba32 #12
    sztem KIBASZOTTTT jó a k610i De a másik a1 kalap szar
    faxé kell ijeneket feltenni erre a fos honléabraű
  • bermuda3 #11
    :) nemá euróba add meg :) még forintunk van egy darabig. amúgy a c65öt 12ért egész jó állapotút lehet kapni és nem olyan rossz. a 3g meg sehol sincs még magyarországon...
  • peca #10
    Uuuu... Nekem kell egy K610i...qrva jol nez ki, bar a tudasat illetoen vmit biztos kihagytak...
    Most egy SiemensC65-em van, meg vagyok vele elegedve, csak a video lejatszas/felveves, meg az mp3 support hianyzik...kulonben tok jo, meg olcso is.. 60-70euro...
  • Skyline #9
    Hát....Akárhonnan nézem még mindig a k750/d750/w800 éri meg, k600-as butított k750 volt 3g-vel ez pedig a k750-es 3g-vel (k610)..
    És valahogy nemtom kitérdekel ez a 3g én osotba baromságnak tartom...:)
    k750-essel hasonló tudású más telót (pl nokia) kb duplaannyiért kapunk...
    Az meg hogy win64 mit támogat ki a francot érdekel? Ha mást nem felcseszel majd hozzá egy kiadott drivert azt szevasz..
  • roliika #8
    Ne win 64-et tegyél fel.