17
  • Phate
    #17
    Brootal ->>> jaja!
  • Ghilette
    #16
    A 610i gyönyörű, kár, hogy nem QVGA a kijelzője. A tönkrement T600asom óta nem láttam ilyen szép telefont. Kiváncsian várom az árát is...
    És minőségileg nagyon jók szerintem is.
  • Brootal
    #15
    A Nokia telefonok addig voltak népszerűek amíg nem volt annyi gyártó a piacon, ezt kihasználva elárasztotta a világot a vackaival. Két éve viszont a Nokia nem tud versenyt tartani sem árban sem minőségben a leggagyibb telókkal sem. A Sony Ericssonok pedig jelenleg az egyik ha nem a legjobb telefonok.
  • rudiking
    #14
    És vajon tudásukhoz képest mér olcsók a sonny ericsson-ok?Sztem azé mer eléggé gagyi!és ez igaz is!haveromnak féléve nincs meg a mittudoménhányasa de 2-3-szor biztos megjárta a szervizet!ez azért eléggé lol és elgondolkodtató!
  • Kenoby
    #13
    Hát azért azt ne mondd Skyline hogy a k750i tudású Nokia duplaannyiba kerül mint Sony-s megfelelője. A k750i kártyafüggetlenben 70000 geppa, na most egy Nokia 6270, ami szerintem jóval jobb teló minden tekintetben 77000 geppa. Hol dupla annyi az ? Inkább a Sony-s telók azok amik rohadtul drágák a tudásukhoz képest pl. W800i majdnem 90000 geppa. Annyiért már akkor inkább egy Motorola V3X-et veszek.
  • csaba32
    #12
    sztem KIBASZOTTTT jó a k610i De a másik a1 kalap szar
    faxé kell ijeneket feltenni erre a fos honléabraű
  • bermuda3
    #11
    :) nemá euróba add meg :) még forintunk van egy darabig. amúgy a c65öt 12ért egész jó állapotút lehet kapni és nem olyan rossz. a 3g meg sehol sincs még magyarországon...
  • peca
    #10
    Uuuu... Nekem kell egy K610i...qrva jol nez ki, bar a tudasat illetoen vmit biztos kihagytak...
    Most egy SiemensC65-em van, meg vagyok vele elegedve, csak a video lejatszas/felveves, meg az mp3 support hianyzik...kulonben tok jo, meg olcso is.. 60-70euro...
  • Skyline
    #9
    Hát....Akárhonnan nézem még mindig a k750/d750/w800 éri meg, k600-as butított k750 volt 3g-vel ez pedig a k750-es 3g-vel (k610)..
    És valahogy nemtom kitérdekel ez a 3g én osotba baromságnak tartom...:)
    k750-essel hasonló tudású más telót (pl nokia) kb duplaannyiért kapunk...
    Az meg hogy win64 mit támogat ki a francot érdekel? Ha mást nem felcseszel majd hozzá egy kiadott drivert azt szevasz..
  • roliika
    #8
    Ne win 64-et tegyél fel.
  • bermuda3
    #7
    na nekem megvan a véleményem: a sonyericsson tud vmit! alapból mondjuk a j sorozat nagy lópikula el is felejtem most rögtön... de ez a másik ez sukár. ráadásul sztem telefonban a legjobb márka! (ár-érték-stb) van pl a k500i. mit tud: 65536 szín, egész jó felbontású kijelző (160x128) mp3 lejátszás, fényképez (vga) videó pofás kis hangszóró meg a 12 mega memória. najó meg az infra. egy ilyen nokiát mennyiért kapsz? sztem egy ilyen nokia használtan is drágább mint a k500i újonnan.
    vagy itt van ennek a k610nek az elődje. a k600. már az is 3g meg videotelefonálás... 60-70 rugóért simán lehet kapni egyet. bezzeg a nokiák...
    a siemensek közül az első színesek nagyon trék voltak de kb egy éve rájöttek h kell ezt csinálni. csak mindig kihagynak egy két dolgot. ott van pl az s65. egyszerűen vezsettjó telefon. 3g nincsen de az egyenlőre nem is fontos. szép nagy kijelző fényképez videóz blootooth mmc kártya. erre kihaggyák az mp3at.
    na sorry de ezt ki kellett adni magamból :) attól függetlenül nokiák közt is vannak jók és siemensek közt is. ráadásul sok más jó márka is van. és változtatnék is: nem a sonyericsson a legjobb hanem nekem az tetszik a legjobban...
  • irkab1rka
    #6
    FYI:
    windows 64 alá nem sok támogatás lesz. Felejtős a sony ericsson.
  • zolo
    #5
    Sok helyet igényel a Vodafone,T-mobile matrica.:(
  • Csinku
    #4
    Nem tudom hogy ti hogy gondoljázok de szerintem ez a J100-as egy nagyobb kijelzővel egy nagyon jól mutatna, így viszon nekem nem tetszik az a nagy hely miat a kijelző és a billentyűzet között.
  • Giotto
    #3
    Hát én úgy látom hogy ebből k*rvanagy flame lesz :)

    A felső telcsi egész tetszetős lett, bár félek a joy-tól jobbra és balra lévő 3az1ben gombtól, nem lesz túl kényelmetlen...?
  • jefferson83
    #2
    Gyönyörű telefonok, sztem. Mármint a felső kettő :) Egyszerűek és átláthatók.
  • roliika
    #1
    Azok az alsókategóriás telók nem túl szépek.:-( De a fenti képek nagyon tettszenek! :-)) Jól van azért a Sonyerixxx még nem felejetett el telót csinálni.:-)) Ellentétben a Siemenssel. Nokia is jó, csak az+ a tudásához képest igen borsos árú, nem tom ti hogy látjátok.