SG.hu

3G mobilokat jelentett be a BenQ

A BenQ Mobile a ma megnyitott barcelonai 3GSM kongresszuson mutatta be legújabb készülékeit.

A BenQ-Siemens EF51 mobiltelefon - pontosabban beépített mobiltelefonnal rendelkező zenelejátszó - leginkább a zenerajongókat hódíthatja meg. Csukott állapotban nagy hasonlóságot mutat az MP3 lejátszókkal. A telefon billentyűzete a lehajtható lap mögött, a kijelző alatt található. Az FM-rádió és az összes fontos audio formátumot kezelő lejátszó kiváló zenei élményt garantál.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
BenQ-Siemens EF51

Számítógépünkről USB-kábelen keresztül tölthetjük át a zeneszámokat a mobiltelefonra, de kedvenc dalainkat közvetlenül a beépített rádióból is rögzíthetjük. A készülékhez tartozó miniSD kártya akár többórányi felvétel tárolását biztosítja. Az EF51 Speech-to-Music funkciója segítségével hangunkkal irányíthatjuk a számok kiválasztását, így nem kell többé hosszú ideig tartó kereséssel bajlódnunk. A 3D surround hangzást a hatsávos hangszínszabályozóval egyéni ízlésünknek megfelelően alakíthatjuk, lejátszás közben pedig az éppen aktuális dal szövegét láthatjuk a kijelzőn. A készülék 1,3 megapixeles fényképezőgépével zenehallgatás közben is megörökíthetjük élményeinket.

Klikk ide! Klikk ide!
BenQ-Siemens EF91

A BenQ Mobile EF91-es készüléke a világ első HSDPA-mobiltelefonja. A forradalmian új eszközzel rendkívül nagy sebességgel tölthetünk le adatokat mobilunkra. A fotókhoz, filmekhez és zenékhez ötször gyorsabban férhetünk hozzá, mint a UMTS esetében. A HSDPA (High Speed Download Packet Access) azt is lehetővé teszi, hogy a videoklipeket és televíziós felvételeket az interneten azonos időben nézzük meg a készülék nagyméretű, színes kijelzőjén. Mindezekhez a telefon 3D surround hangzást biztosít.

Az ívelt vonalú, metálfényű szétnyitható telefonnal videohívásokat is intézhetünk, 3,2 megapixeles, autofókusszal, digitális zoom-mal és fotófénnyel rendelkező beépített kamerájával pedig álló- és mozgóképeket is készíthetünk. A telefonhoz tartozó cserélhető microSD memóriakártya elegendő tárhelyet nyújt számos felvétel tárolásához.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
BenQ-Siemens EF81

A különösen vékony BenQ-Siemens S81 klasszikus UMTS-telefon. A mindössze 13 milliméter vastagságú készülék az egyik legvékonyabb mobil, formatervezésével kiérdemelte a 2006-os nemzetközi iF Design díjat. Alkalmas videotelefonálásra, így szemtől szembe beszélgethetünk barátainkkal és kollégáinkkal. Ehhez a funkcióhoz a telefon elején lévő VGA kamerát használhatjuk.

A UMTS-technológiának köszönhetően az S81-re MP3-, AAC+-, AMR- és WMA-formátumú zenei állományokat és videoklipeket tölthetünk le, amelyeket sztereó hangzásban játszhatunk le. Az 1,3 megapixeles, tízszeres digitális zoom-mal és LED-es fotófénnyel ellátott készülék képeit és videóanyagait 262 ezer színű kijelzőn nézhetjük meg. Az adatokat a telefon belső memóriájában és a csatlakoztatható microSD kártyán tárolhatjuk, vagy a DCA-150 USB-kábelen keresztül összehangolhatjuk őket személyi számítógépünkkel. Az S81 az üzleti életben is hasznos kommunikációs társ, szervező- és elektronikus levelek küldésére illetve fogadására alkalmas funkcióval rendelkezik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • dávidb #11
    Jó nekem meg felel.
  • netrunner #10
    Szerintem nem rosszak. Az különösen tettszik hogy most már mindegyik sdkártyás lesz.
    Bár az első tényleg kicsit hülyén néz ki, de jól látom a fülhallgató jack-dugós?? Ha igen akkor ez elég nagy előrelépés.
  • Magyarszív #9
    Megnéztem a BenQ oldalán, ahol rájöttem hova dugták a kamerát (a 3.2MP-es telefon hátulján, elől pedig a kijelző alatt, csak ezen a képen nem lehetett kivenni).
  • RÓÓÓbi #8
    "Siemenstől mit várjon az ember"
    Hát ha nem lszúrja ki a szemedt a siemens már nem csinál telóket
  • Magyarszív #7
    Nem akarok nagyon vitatkozni, de az EF91-ben hol van a kamera, mert a képen nem látok rajta?
  • muerte2 #6
    Az EF81 sztem határozottan jól néz ki.
  • Lazarus #5
    Szépek
  • roliika #4
    Juhuuujjjjjj de rondáááááááááák! :-DDDDD Bár 1 Siemenstől mit várjon az ember.:-DD Gondolom ezek is fagynak össze-vissza.
  • stukov #3
    Miért is jobb?
  • Meszesán Imre #2
    rossz