SG.hu

Zártkörű filmklubokat szervez a Sun

A Sun Microsystems kiemelt üzleti partnereinek szervez zártkörű filmklubot, amely többek között kommunikációs és marketing-célokat is szolgál.

A Filmklub interaktív megjelenését és regisztrációs rendszerét a Mirai Interactive dolgozta ki ügyfele számára. A vállalat kiemelt direkt ügyfelei számára hozta létre a lojalitást erősítő programot, minden meghívottját névre szóló VIP-kóddal invitálva a filmklub weboldalára. Az interaktív felület nemcsak a vetítésekre való regisztrációt bonyolítja. Csejk Miklós filmkritikus minden filmet "élőben" ismertet, és Hegedüs Gábor,a Sun ügyvezető igazgatója is videobanneren köszöntöti a látogatókat.

Jelentkezni a vetítésekre a meghívó linkjét követve, vagy egyenesen a weboldalról, online rendszerben lehet, amely az előzetes kedvcsinálók és értesítő-sms-ek során keresztül vezeti el a meghívottakat és partnerüket a filmklub programjaira. A filmkritikus videón rögzített ajánlója az aktuális vetítésre szóló meghívás után kiemelten jelenik meg az oldalon.

A filmklub program célja, hogy az üzleti kapcsolat személyességét erősítse a konszern meghívott partnereiben. A Filmklub oldalán már az informatikai óriás-vállalat nyitottságát kifejező új hullámív, és az arculati váltás során megélénkített színek is megjelennek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!