SG.hu

Mobilreklám terén erősít az Ericsson

A világ mobilhálózataiban 1,5 milliárd előfizetőt jelentő kapcsolati marketing a mobil kézikészülékek alkalmazásával folytatott, célzott kommunikáció hatékony eszköze lehet.

Az Ericsson és a Proximity Worldwide, az ügyfélkapcsolati marketing terén vezető szerepet betöltő cég megállapodást kötött arról, hogy közösen segítik elő a mobilmarketing (a kapcsolati marketing új, növekvő csatornája) hatékony megoldásainak elterjedését. A négy országban (Németországban, Olaszországban, Szingapúrban és az Egyesült Államokban) kezdődő projekt keretében a mobil infrastruktúrát marketingkommunikációs csatornaként fogják alkalmazni. Ez új bevételi forrást teremt a hálózatüzemeltetők számára, hiszen megnövekszik a forgalom mobilhálózatukon.

A szöveg, kép és multimédiás tartalom átvitelére alkalmas modern mobilkommunikáció új módszereket kínál a mobilfogyasztókat megcélzó kapcsolati marketing területén. Az Ericsson azért kezdeményezte az együttműködést a Proximity Worldwide-dal, hogy megoldást kínáljon azon vállalatok számára, amelyek napjaink mobilkörnyezetében kívánják reklámozni az általuk forgalmazott termékeket.

"A Proximity-val, a mobilmarketing-kampányok terén globális partnerünkkel együttműködve, a mobilitás területén betöltött technológiai vezető szerepünket egy világhírű ügynökség kiváló ügyfélkapcsolat-kezelési tapasztalataival ötvözhetjük" - nyilatkozta Johan Bergendahl, az Ericsson marketingalelnöke. "A mobilitás alapkövetelmény a modern társadalmakban. A multimédiás kézikészülékek növekvő száma következtében a mobilmarketing a lehetőségek megtöbbszöröződését jelenti, ez pedig a fogyasztók, a hálózatüzemeltetők és az ügyfélkapcsolat-kezelési ügynökségek számára egyaránt előnyös."

Az ügyfélkapcsolat-kezelés első számú vállalatának számító Proximity Worldwide a világ legerősebb márkanevei számára szervezett, több rendkívül sikeres kapcsolatimarketing-kampányra tekinthet vissza. "A kapcsolatimarketing-kampányok egyre nagyobb mértékben alkalmazzák a mobil válaszadást, mint a két személy közötti kommunikáció hatékony, interaktív eszközét" - jelentette ki Mat Mildenhall, a Proximity Worldwide egyik vezetője. "Piacvezetőként felelősek vagyunk azért, hogy elősegítsük a többcsatornás kapcsolati marketing fejlődését. Az Ericssonnal folytatott együttműködésünk révén innovatív, teljes körű mobilmarketing-megoldásokat kínálhatunk, és ez jelentős hasznot jelent a hirdetők számára."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • pemga #2
    muszáj lesz olyan telefont vennem, amin lehet futtatni spamszűrőket...
  • Mice #1
    szerintem inkább kreatív oldalon kéne erősíteniük

    a termékfelhozataluk elég unalmas