SG.hu

A Pannon GSM a Budapest Parádé főtámogatója

A Pannon GSM önálló márkája az idén ötödik alkalommal megrendezendő Budapest Parádé, valamint az azt követő Bónusz afterparty egyik főtámogatójaként veszi ki a részét a mulatságból.

Augusztus 28-án kora délutántól késő estig tart a főváros immár hagyományos, nyárbúcsúztató fesztiválja, a Budapest Parádé. A közel 50 kamionból álló felvonuláson a djuice is részt vesz, a mobil márka mozgó színpadán harminc táncos szórakoztatja az Andrássy út közönségét, a lemezeket DJ Peru, DJ Taylor és DJ Leroy Freeman pörgeti majd. A vérpezsdítő ritmusok mellett különféle ajándékokkal is kedveskedik a Parádé közönségének a djuice.

A buli a konvoj céljánál, a Felvonulási téren folytatódik. Itt a hatalmas kivetítővel felszerelt PR torony mutatja a helyes irányt a vendégeknek, akik kétszintes színpadokon táncolhatnak tovább. Természetesen a Parádén is lesz SMS üzenőfal, ahová szöveges üzenetei mellett az MMS hostessek által készített képek is felkerülnek.

A Budapest Parádé este tízkor véget ér, de a mulatság nem szakad meg, hiszen a társaság kamionja tovább zenél a Népstadion kertben lévő afterparty-n. A djuice Xtra klub tagjai között ajándék belépőjegyeket sorsolnak ki a hatalmas hajnali hepajra, amelyekkel mind a négy fergeteges partyra bebocsátást nyernek a szerencsések.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • [HUN]PAStheLoD #3
    mérnem a tálib-air szállítja a résztvevőket ? :]]]
  • whitehawk #2
    Támogatom ;))
  • RangeR #1
    Ezt a rendezvényt tudnám betiltani karhatalmilag, de piszkosul! Lovassággal megtisztítani egy csöppet az utcákat, de rájuk férne!