SG.hu

Ingyenes ADSL-hozzáférés civil szervezeteknek

A Matáv a Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) közreműködésével pályázatot hirdet, melynek célja nonprofit szervezetek távközlési kommunikációs lehetőségeinek fejlesztése.

A program keretében a Matáv 500 civil szervezet számára biztosít egyéves időtartamra díjmentes ADSL-hozzáférést. A pályázat nyertesei az ADSL felszerelését és egy évre térítésmentes szolgáltatást, valamint a www.nonprofit.hu szolgáltatásait díjmentesen kapják 2005-ben. "Az ADSL-pályázat kiírásával az a célunk, hogy a civil szervezetek a támogatásunk segítségével megtakarított pénzösszeget olyan célokra fordíthassák, amely a rászorulók javát szolgálja. Emellett a szélessávú internet segítségével lehetőségük nyílik saját tevékenységük kommunikálására, az információk gyors elérésére is" - indokolta a pályázat kiírását Szabó Gyula, a Matáv Hozzáad program vezetője.

2004. november 17. és november 29. között a www.nonprofit.hu/adslpalyazat honlapról letölthető űrlapon pályázhat minden Magyarországon bejegyzett civil szervezet (alapítvány, egyesület), amely rendelkezik vezetékes Matáv előfizetéssel, valamint az ADSL-hozzáférés használatát biztosító számítógéppel. A pályázatnak tartalmaznia kell a pályázó szervezet eddigi tevékenységének és jövőbeni terveinek bemutatását, valamint az ADSL-hozzáférés felhasználására vonatkozó elképzeléseit. A támogatás odaítéléséről a pályázók 2004 decemberében e-mailben kapnak értesítést.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!