SG.hu

Városnéző kisvonattal reklámoz a Matáv

Szeptember közepén az Extreme Rendezvényügynökség szervezésében kéthónapos országos körútra indult a Matáv Televonat nevet viselő városnéző kisvonat.

Az akció célja, hogy hogy látványos, színes, zenés keretek között mutassa be a korábban kizárólag más telefonszolgáltatók területeiként számon tartott vidék új lakóját: a Matávot. Az ország 16 városát felölelő promóciós rendezvénysorozat okát az adta, hogy 2004. szeptember 1.-től kezdődően, az ország egész területén lehetőség nyílik arra, hogy az alternatív szolgáltatók mellett, vagy helyett, a helyi hívások bonyolítására a Matáv szolgáltatásait vegyék igénybe a vonalas telefont használók.

A többek között Dunaújváros, Esztergom, Szeged, Békéscsaba és Veszprém érintésével közlekedő Televonat ingyen szállítja a városlakókat helyszínenként 3-4 napon át, reggeltől estig a város legforgalmasabb pontjainak érintésével. A szolgáltatások iránt érdeklődőket összegyűjtve, a kisvonat mindenkit elvisz a vállalat Ügyfélszolgálati irodájához, ahol az utasok a városnézés kellemes élménye után akár rögtön szerződést is köthetnek. Útközben megállva, a le és felszálló utasok és a megállóban várakozók szórólapot és piros logózott szivacslabdát kapnak ajándékba.

A kisvonaton dolgozó kalauz egy megafonnal folyamatosan tájékoztatja a városlakókat és bíztatja őket a felszállásra és természetesen a társaság szolgáltatásainak igénybevételére. Azokban a városokban, ahol a szolgáltató nem rendelkezik hivatalos kirendeltséggel, ott óriás piros telefonnak dekorált mobil ügyfélszolgálati irodák kerültek a városok központi tereire, ahol értékesítők várják a szerződni vágyókat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • TeszteloPontHu #7
    Éppen ezért: most már Matáv is lehet mindenütt, illetve a Hungarotel is bejöhet a Matáv területére. Éppen ezért nem jön Pestre sem, hiszen ott mindig is volt Matáv.

    "Útközben megállva, a le és felszálló utasok és a megállóban várakozók szórólapot és piros logózott szivacslabdát kapnak ajándékba."
    Ez elég gagyin hangzik. Mióta számít egy szórólap, azaz egy reklámkiadvány ajándéknak???
  • Piscator #6
    Ez most vasút, vagy annak álcázott autó jellegű eszköz?
  • [HUN]PAStheLoD #5
    ilyen volt itt is .. csilingelése pont jó volt dolgozatírás közben mikor elment az iskola előtt
  • Razgon #4
    És Békéscsabán mit akarnak? Ott Hungarotel van, ki sem lehet őket robbantani. Pedig kéne...
  • Mike #3
    szerintem meg
    ez egy bóvli
  • rgranc #2
    Dehogynem hat, hajjaj! Olyan tömeg lenne rajta, hogy csak na.
  • Mike #1
    volt hozzá szerencsém

    qrva hangos, qrva idegesítő, de a kiskölyköknek tetszik.

    Bp-re azért ne hozzák, mivel nekünk nem áll ki a kapanyél a szánkbúl, és az ilyen vásári franc nem hat ránk

    na jó, bocsi mindenkitől :)