SG.hu

Solaris 10 programozási versenyt hirdetett a Sun

A Sun meghirdette nemzetközi Solaris 10 programozási versenyét, melynek célja, hogy a cég megismerje a fejlesztők DTrace és Solaris N1 Grid Containers funkciók innovatív felhasználását célzó programozási megoldásait.

A verseny az alábbi négy kategóriában folyik majd:
  • DTrace Performance Challenge: a DTrace használatával hangolt alkalmazásoknál elért legnagyobb és legimpozánsabb alkalmazásteljesítmény-növekedést méri.
  • DTrace Creative Challenge: a DTrace használatának leginnovatívabb vagy legkreatívabb módja egy üzleti probléma megoldására.
  • N1 Grid Containers Utilization Challenge: a verseny lényege, hogy ki tud nagyobb hatékonysághoz és előnyhöz jutni több alkalmazás egyetlen rendszeren való konszolidációjával.
  • N1 Grid Containers Creative Challenge: a konténerek leginnovatívabb vagy legkreatívabb felhasználása egy üzleti probléma megoldására.

    A négy első helyezett jutalma egy-egy nagyméretű síkképernyős plazma HDTV körülbelül 3500 dollár értékben. Az erőpróbák második helyezettjei egy ACER Ferrari noteszgépet nyernek AMD Opteron 64 processzorral, Solarissal és Java Desktop System szoftverrel, hozzávetőleg 2000 dollár értékben. A harmadik helyezettek díja egy-egy kb. 500 dollár értékű, 40 gigabájtos Apple iPod lesz. A versenybe, amely 2004. szeptember 22-től december 31-ig tart, a nevezési lap kitöltésével bárki benevezhet, aki betöltötte 18. életévét, és országában törvényesen tartózkodik. A megoldott problémákkal kapcsolatos minden leírásnak és magyarázatnak angol nyelvűnek kell lennie.
  • Hozzászólások

    A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
    Bejelentkezéshez klikk ide
    (Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
    Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!