SG.hu

A Matáv belép az Invitel, HTCC és Monortel körzetekbe is

2004. szeptember 15-étől a Matáv szinte valamennyi hívásirányban alacsonyabb percdíjakat kínál, mint az Invitel, a HTCC, vagy a Monortel.

A Matáv új ajánlatokat dolgozott ki a helyi szolgáltatók eddigi ügyfeleinek, hogy ezentúl ők is telefonálási szokásaikhoz igazodóan választhassák ki a számukra legmegfelelőbb díjcsomagot. A távközlési piac liberalizációja óta - a szolgáltatóválasztás igénybevételével - az ügyfelek szabadon dönthetnek arról, hogy melyik távközlési szolgáltató társaságot szeretnék igénybe venni telefonhívásaikhoz. A szolgáltatóválasztásnak két típusát lehet igénybe venni: az ügyfél előre kijelöli azt a szolgáltatót, amelyet megbíz a hívásainak lebonyolításával (közvetítő előválasztás), illetve amikor az ügyfél az adott hívás előtt a választott szolgáltató négyjegyű előhívószámát (a Matáv esetében ez az 1515) tárcsázzák (hívásonkénti közvetítőválasztás).

A Matáv 2004. szeptember 15-étől tovább bővíti kínálatát szolgáltatási területén kívül, a helyi és a helyközi I-es irány bevezetése mellett a Matáv ajánlatai elérhetővé válnak az Invitel, a HTCC és a Monortel területén is. Azoknak az egyéni ügyfeleknek, akik a hívásonkénti közvetítőválasztást választják, a vállalat a 1515 Előhívó szolgáltatását ajánlja - a Matáv szolgáltatásainak igénybevételéhez a hívni kívánt telefonszám előtt csak az 1515 előhívó számot kell tárcsázni, és onnantól kezdve a Matáv tarifái érvényesek a hívás időtartama alatt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • pite #2
    Csütörtök: Ma kivertük az ellenséget az erdőből. Miénk az erdő.

    Péntek: Ma az ellenség meglepve minket és szövetségeseinket aljas árulással kivert bennünket az erdőből.

    Szombat: Ma szövetségeseinkkel és csellel sikerült kiverni az ellenséget az erdőből.

    Vasárnap: Megjött az erdész és mindenkit kizavart az erdőből.

  • [HUN]PAStheLoD #1
    halleluja!