Berta Sándor

Játékok bérelhetők a holland chellótól

A Hollandiában elindult chello gamezone szolgáltatás lényege, hogy bárki, aki kellően gyors internet-hozzáféréssel rendelkezik, különböző játékokat próbálhat ki anélkül, hogy feltelepítené őket a számítógépére.

Új szolgáltatással bővítette kínálatát az internet-szolgáltató holland részlege, és ebből úgy látszik, hogy a chello is felismerte, hogy az online játékokban rejlő lehetőségek bizony komoly bevételi forrást jelenthetnek. A játékok a Stream Theory nevű cég streaming-kliensén keresztül érhetők el. A kínálatban jelenleg körülbelül 30 játék található, köztük van például a Lara Croft - Tomb Raider: The Angel of Darkness, a Soldier of Fortune II, a Deus Ex, az America's Army és a The Nomad Soul is.


A chello tájékoztatása szerint a kínálatot fokozatosan bővíteni fogják és a jövőben hozzáférhetők lesznek már az újonnan kiadott, angol nyelvű játékok is. A szolgáltatás igénybe vételéhez a szélessávú internet-elérésen kívül mindössze a hitel- vagy bankkártyánkra van szükség. Egy játék bérlése egy hétre 4,95 euróba kerül. Ezen kívül persze a felhasználók választhatják az úgynevezett Power Pack csomagot is 12,95 euróért, amely lehetővé teszi, hogy az adott előfizető a kínálatban lévő összes játékkal játszhasson 30 napon keresztül. A chello ügyfeleinek ráadásul ez a csomag még olcsóbb, nekik csupán 9,95 euróba kerül.

A chello gamezone használatához a felhasználóknak a Netscape vagy az Internet Explorer legalább 4-es verziójára van szükség, valamint 32 MB rendszermemóriára és a Windows 95, 98, Millennium, 2000 vagy XP operációs rendszerek egyikére. Természetesen az egyes játékok hardver- és szoftverigénye ettől egyenként eltérő is lehet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ceb #16
    Meg kell csinálni a Basic traninget :)
    Meg úgy az összes traininget, nekem elment vel jópár napom, de már lassan 8 hónapja átszom és nem lehet megunni.
  • [HUN]PAStheLoD #15
    AAO tényle jó , de nekem még nem sikerült 1 szerverre se felmennem :DD
  • tajfun #14
    Kulfoldon tobbnyire van mibol megvenni, nem ugy mint nalunk.
  • Cat #13
    a játékoktól függetlenül, a koncepció maga jó
  • SuperCow #12
    America's Army :D
    loál.
    még jó hogy az ingyenes, :D

    a sok barom..

    de látom alattam már valaki felfedezte. Elképzelem a user arcát amikor kijön a számla mondjuk nemtom mennyi pénzről, és akkor haver meg megnézi és aszondja


    "ja az AAO az jo tegnap szedtem le... " :DD
  • Sephi #11
    Azert ingyenes mert az a jatek nem egy megszokott jatek. Sokkal tobrol van itt szo de a jatekosok vagy nem kepesek felfogni vagy tisztara hulyek.

    Hallotal mar rola hogy tomeg manipulacio? Olvasal Dunet es megerted.
  • Eiki #10
    Nem azért, de az America's Army nem ingyenes ? :D
  • ricsik #9
    ezta f@sságot.....
  • Macc #8
    Hat kulfoldon tobbnyire veszik a jatekokat. Ha mindenhol ugy nyomnak a warezt mint itt nalunk a balkanon, akkor nemsokan fejlesztenenk mar...
  • Dzson #7
    Hogy lehet pécén úgy játszani valamivel, hogy nincs feltelepítve a gépedre...? :)))