16
-
Ceb #16 Meg kell csinálni a Basic traninget :)
Meg úgy az összes traininget, nekem elment vel jópár napom, de már lassan 8 hónapja átszom és nem lehet megunni. -
#15 AAO tényle jó , de nekem még nem sikerült 1 szerverre se felmennem :DD
-
tajfun #14 Kulfoldon tobbnyire van mibol megvenni, nem ugy mint nalunk. -
Cat #13 a játékoktól függetlenül, a koncepció maga jó -
#12 America's Army :D
loál.
még jó hogy az ingyenes, :D
a sok barom..
de látom alattam már valaki felfedezte. Elképzelem a user arcát amikor kijön a számla mondjuk nemtom mennyi pénzről, és akkor haver meg megnézi és aszondja
"ja az AAO az jo tegnap szedtem le... " :DD -
#11 Azert ingyenes mert az a jatek nem egy megszokott jatek. Sokkal tobrol van itt szo de a jatekosok vagy nem kepesek felfogni vagy tisztara hulyek.
Hallotal mar rola hogy tomeg manipulacio? Olvasal Dunet es megerted. -
Eiki #10 Nem azért, de az America's Army nem ingyenes ? :D -
#9 ezta f@sságot..... -
#8 Hat kulfoldon tobbnyire veszik a jatekokat. Ha mindenhol ugy nyomnak a warezt mint itt nalunk a balkanon, akkor nemsokan fejlesztenenk mar... -
#7 Hogy lehet pécén úgy játszani valamivel, hogy nincs feltelepítve a gépedre...? :))) -
#6 Arra a 90%ra én nem építenék, mert ha azok így se warezolnak, akkor azért nem csinálják nagyrészt, mert nem érdekli őket szvsz. Vagy lámák, ez esetben lehet hogy van erre piac :) -
captainm #5 Ha belegondolunk, hogy ezeknek a játékoknak a többsége budget kategóriás, azaz 5000 Ft alatt van darabja, akkor elgondolkodik az ember azon, hogy egy hétre egy játékért 1500 Ft-ot fizessen! Bár annak tényleg lehet jövője, hogy havi 3000 Ft-ért mindenhez hozzá lehet férni, mivel ha van választék, akkor miért ne.
Warez, na igen (tényleg psszt :) ), egy lentebbi hírben volt, hogy a chello ügyfelek 10 %-ánál nagy az adatforgalom csupán, én ebből arra következtetek, hogy a maradék 90 %-ra építenek. -
joschy #4 Nem tudom néztétek-e az oldalt, de 7 napra 5 euró a díj. Nem hiszem, hogy ebben nagy biznisz lesz, inkább majd mások jól alájukáraznak :o) -
Gabest #3 pssszt! -
#2 "A Hollandiában elindult chello gamezone szolgáltatás lényege, hogy bárki, aki kellően gyors internet-hozzáféréssel rendelkezik, különböző játékokat próbálhat ki anélkül, hogy feltelepítené őket a számítógépére."
Aki kellően gyors internet-hozzáféréssel rendelkezik, különböző játékokat tölthet le egy warezoldalról anélkül, hogy ezért fizetnie kéne.
-
uboat #1 Ott biztosan nincsen 15gb letöltési limit!:D
Vagy van, csak ez belsö forgalomnak számot!LoL