Rónai György

Philips 650: 5 hetes rendelkezésre állási idő

A Philips 650 egy 88x46x24,5 mm méretű, 93 grammos kinyitható telefon. Egyátalán nem nagyobb, se nem butább a társainál, mégis jóval hosszabb ideig bírja két feltöltés között. A telefonon egy 16 bites színmélységű 128x160 pixeles belső TFT és egy külső OLED kijelző is van, amely a hívó fél azonosítóját is képes megjeleníteni. A telefon támogatja a GSM/GPRS 900/1800/1900 MHz-es hálózatokat, és képes SMS, MMS és EMS küldésre is.

Természetesen támogatja a Java (MIDP 2.0) alkalmazásokat, és letölthetünk rá polifonikus csengőhangokat is. A telefonban van WAP 2.0 böngésző, naptár, határidőnapló, és a T9-es szövegbevitelt is támogatja. A modern mobiltelefonokhoz képest talán egyedül a kamera hiányzik róla (kinek igen - kinek nem), azonban a Philips még ezt is elérhetővé tette, egy külső kamera modul révén. Ez a kamera modul ráadásul közvetlenül csatlakoztatható bizonyos Philips TV-khez is, amelyeken egyből meg tudja jeleníteni a felvett képeket.

A készülékben 6 MB RAM van, amivel a felhasználó szabadon rendelkezik, és akár 1000 bejegyzést is tud tárolni a telefonkönyvében. A Philips 650 ősszel lesz kapható, azonban, hogy mely szolgáltatók, milyen áron, és hol fogják értékesíteni, arról egyelőre nincsenek információk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Aquli #4
    Szép!
  • DW #3
    Kíváncsi vagyok, hogy hogyan csinálták azt az 5 hetes rendelkezésre álló időt. Gondolom (ha valóban sikerült), becsukott állapotban, 5m-re az adótoronytól és egy asztalon hagyva. Kicsit szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban.
  • tajfun #2
    "A készülékben 6 MB RAM van"
    Vagy 7.
  • OptimusPrime #1
    Na, végre egy Philips telefon, ami jól néz ki! Reméljük lesz idehaza is!