Rónai György

Külön Bluetooth egység a Motorolától

Ahogy növekszik a Bluetooth népszerűsége, egyre több felhasználó szembesül a szomorú ténnyel, hogy bizony a Bluetooth telefonok szinte kizárólag a drágább kategóriákból kerülnek ki. A Motorola most válaszol erre a hiányra, méghozzá a Motorola Wireless Adapter DC600 kiegészítővel.

A hosszú nevű eszköz rengeteg Motorola telefonhoz passzol, a fülhallgatóhoz és az adatátviteli portba csatlakoztatva. Az eszközben beépített Bluetooth adóvevő van, amely révén a telefon minden olyan funkciója elérhető lesz Bluetooth kapcsolaton át, amelyhez eddig csak adatkábellel tudtunk csatlakozni.

A DC600 39x42x16 mm méretű, és mindössze 17 grammot nyom. Ezáltal nem jelent különösebb méret- és súlynövekedést sem a telefonoknak, mindamellett persze, hogy csak akkor feltegyük, ha szükségünk van a Bluetooth adatátvitelre. A kompatibilis Motorola telefonok listája már megtalálható a cég weblapján, és a Bluetooth 1.1-es kiegészítő természetesen minden egyéb, akár másik cég által gyártott Bluetooth eszközzel is kapcsolatba tud lépi.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Laalee #4
    nos a motorolások ugyanugy várnak 1 percet a bootra :D legalábbis a képen levő t720 asok tuti :D
  • asysoft #3
    Mások viszont nem várnak a bootra
    Amúgy érdekes megoldás.
  • WiLDoR #2
    én ezt a problémát egyszerűen nem bírom lekövetni... ez egyeseknek gondot jelent? nemértem, nekem ilyen problémám sosenem volt a N6600-osommal
  • Adam5 #1
    Nem azé de sztem a SE T610 aé nem olyan drága most a vodánál