SG.hu

Online ügyfélszolgálatot indított az Axelero

Új online ügyfélszolgálatot indított az Axelero Internet, ahol az előfizetők önállóan és közvetlenül végezhetik el az előfizetéseikkel kapcsolatos módosításokat.

Az online ügyfélszolgálat használatát megújult egyéni ügyfél-azonosító rendszer segíti, amely az eddig is használt ügyfélszolgálati azonosítóból és az új személyes jelszóból áll. Az online ügyfélszolgálat a cég honlapján a Klub menüponton belül az Online Ügyfélszolgálatra kattintva - azonosítás után - érhető el. Változás történik a telefonos ügyfélszolgálat használatában is, mivel itt is az új ügyfél-azonosító rendszer - ügyfélszolgálati azonosító és személyes jelszó - segítségével lehet információhoz jutni. Az ügyintézőt nem igénylő információk azonban továbbra is azonosítás nélkül érhetők el. A szolgáltatás igénybevételéhez szükséges személyes jelszavakat az Axelero levélben juttatta el előfizetőinek. A telefonos ügyfélszolgálat továbbra is az 1234-es telefonszámon hívható.

Az új online ügyfélszolgálaton az előfizetők képesek lesznek saját adataik, illetve meglévő szolgáltatásaik, előfizetéseik megtekintésére és módosítására, szolgáltatás váltására, valamint új (alap és kiegészítő) szolgáltatáscsomagok megrendelésére, továbbá számlaegyenlegük lekérdezésére és kiegyenlítésére.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!