Berta Sándor

Véletlenül vásárolt egy villamost az interneten

Michael S. az eBay online aukciósháznál egy jótékonysági árverésen 4610 eurót kínált egy villamosért és mivel más ajánlat nem volt, így ő lett a jármű boldogtalan tulajdonosa.

Nem mindennapi történetet repített világgá a ZDNet online hírportál. Az eset bizonyára élete végéig emlékezetes lesz Michael S. neuschönfeldi lakos számára. A 37 éves férfi jelenleg komoly gondokkal küzd, mivel jelenleg sem 4610 eurója sincs, hogy kifizesse a vételárat, sem pedig helye nincs a 25 éves jármű számára. A hangtechnikus férfi a Lipcsei Népújság tudósítása szerint csupán a villamos árát akarta kicsit feljebb srófolni, hogy minél több pénz folyjon be a jótékonysági árverésen. A jó szándékú akció azonban végül meglehetősen balul sült el.

Az árverés bevételét a helyi utcagyerekek egyesülete kapta volna meg. Ám senki nem volt hajlandó túllicitálni Michael S. ajánlatát. Így 4610 eurós licitjével a férfi akaratlanul is a magára javára döntötte el az árverést. A jóakaratú, ám pórul járt hangtechnikus a kikiáltási ajánlatát egy héttel ezelőtt tette meg az eBay online aukciósház oldalán. Az árverés öt órán keresztül tartott. Michael S. abban bízott, hogy hamar túl fogják licitálni, ám nem így történt. Amikor később visszatért az oldalra szembesülnie kellett azzal a ténnyel, hogy 4610 eurót kell fizetnie a helyi közlekedési vállalatnak és hogy ő lett a villamos tulajdonosa.

Reméljük a német férfinek előbb-utóbb sikerül megoldást találnia a nem mindennapi problémára. Mindenesetre a lipcsei közlekedési vállalat ragaszkodik ahhoz, hogy Michael S. elszállítsa a járművet és hogy kifizesse a 4610 eurót.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • AtisH #24
    Legalább nem vagyok egyedül. De ahogy látom lesz licitáló majd a metrókocsi árverésen is.
  • [HUN]PAStheLoD #23
    loál :DD

    persze és hány kiló mithrill kell 1 olyanhoz ? :PPP

  • Laci73 #22
    A világból legelőször az önjelölt jóakarókat kéne elkergetni :)
  • Frenzy #21
    emlekszem, szerepjatekban egyik jatekosunk mindig mithrill villamost akart kezdofelszerelesnek. termeszetesen sokszorosan runazottat.

    most olcson hozza lehet legalabb jutni effele targyakhoz ebayen :D
  • [HUN]PAStheLoD #20
    hát ez ügyes gyerek .. néhol hazárdjátéknak hívják néhol véletlennek :D
  • Ackro #19
    lol
    hehehe! ekkora lámát!
    pá-há-há-ncseer! :D
  • Csacsis #18
    Én is!

    Idióták!

    Na jól hozzászoltam értelmeset.
  • awender #17
    Barom
  • Piscator #16
    Van pár beteg pedig, aki szívesen venne villamost, én nem.
    MARHÁK
  • tajfun #15
    k.a.m.