Berta Sándor

Csomagszállító szolgáltatást indít az eBay

A kereskedelmi platform szeretne még inkább az Amazon vetélytársává válni.

Bemutatta új csomagszállító ajánlatát az eBay. A változtatásnak köszönhetően a jövőben a felhasználók úgy rendelhetik majd meg a kiválasztott termékeket, hogy azok kiszállításához már nem lesz szükség külső futárszolgálatokra és végig nyomon követhetők lesznek a társaság rendszerében. Könnyebbé válik az árucikkek raktározása is, ebben helyi partnerek segítenek majd.

A Managed Delivery nevű új szolgáltatás a jövő évtől lesz elérhető, de a vállalat már most is teszteli az Amerikai Egyesült Államokban és Németországban. Az ajánlat kiépítése és üzemeltetése közel sem fog egyszerű feladatot jelenteni az óriáscég számára, hiszen csak az USA-ban körülbelül 1,5 millió eBay-csomagot szállítanak ki naponta.

A Managed Delivery elsősorban a professzionális eladóknak lesz előnyös, akik sok terméket értékesítenek. Az új szolgáltatással jelentős mértékben lerövidülhet a kiszállítási idő és fontos változás továbbá, hogy minden egyes csomag megfelelő csomagolást kap. A megrendelők számára a módosításokkal kapcsolatos egyetlen hátrányt a némileg magasabb árak jelentik, viszont azok magukba foglalják majd a csomagolás és a kiszállítás díját is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Whysper #2
    Végre. reméálem akkor eltűnik ez rá szűrsz valamire és oda van írva ,hogy EU-n belül Magyaroszágra nem szálíltanak. F...a
  • quatlander #1
    érdekes, hogy a logójukban folyamatosan kicsi a "b" betű, holott rendre nagy betűvel írják mindenhol, még ők is. :D