Rónai György

LG L1200 és C1300

Az LG Mobile Phones bejelentette, hogy két új telefonnal rukkol elő. Az egyik az L1200, egy háromsávos GSM telefon, integrált kamerával, a másik pedig a C1300, amely egy kompakt, kinyitható, olcsó készülék.

Az L1200-as telefon GSM 850/1800/1900MHz, és GPRS rendszerekben is képes működni. A telefon segítségével a Föld bármely tájára utazunk, mindig működőképes lesz a telefon, akár szöveges üzenetet írunk, vagy MMS-t, vagy az internetet akarjuk használni rajta. Az L1200 az LG első telefonja, amelyben integrált VGA kamera van, digitális zoommal, valamint felbontás és színállítási lehetőséggel. A készüléken egy külső kijelző is van, amelyen a hívó félhez fűzött fényképet is meg lehet jeleníteni.



A C1300-as készülék egy stílusos, szórakoztató, ám megfizethető árú kompakt készülék. Nagyfelbontású, színes kijelzője van, képes gyors adatátvitelre, és támogatja a JAVA programokat is. Letölthetőek rá programok, játékok, és csengőhangok is. A külső led jelzi, ha hívás érkezett, ráadásul még egy kis tükör is van rajta.

Az LG közlése szerint a telefonok először a Cingular Wireless ügyfeleinek lesz elérhető, Amerikában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tetsuo #5
    Szerintem a tükör az jó ötlet, így a csajoknak nem kell magukkal vinni (mármint 1 külön tükröt).
    csak az ajakfényezőt, a rúzst(többfélét), a szemfestéket(több színben), a szempillaspirált, kontaktlencsét(többféle színben), lencselemosót, hajlakkot, fésűt, hajkefét (kereket s laposat is), púdert, barnítót, pirosítót, fehérítőt, arckrémet, kézkrémet, körömlakkot (ezt is több színben +színtelenben), körömerősítőt, körömlakklemosót, festéklemosót, intimbetétet, váltóharisnyát, plüssfigurás kulcstartót, stb..
    :)
  • grebber #4
    Tényleg nem tudja valaki hogy az LG 7050-es mobil 640x480-as képeket készít???
  • Joxy #2
    "A telefon segítségével a Föld bármely tájára utazunk, mindig működőképes lesz a telefon, akár szöveges üzenetet írunk, vagy MMS-t, vagy az internetet akarjuk használni rajta."

    A Föld nem csak europa, amerika meg japán...
    Na meg mi van a barangolással...

    Kötözködöm :)))))
  • grebber #1
    L1200-as mér nem tom hogy tényleg az első-e mert ott van az LG 7050-es az szerintem egyedibb és abban is van kamera.