Rónai György

SmartSkin telefon a Dobson Cellulartól

Várhatóan idén nyáron jelenik meg a Dobson új, Identity nevű telefonja, amelyet a forradalmi megjelenésű SmartSkin külsőbe bújtattak. Az újfajta borításból mindenféle divatos témákban több mint húsz különböző típus lesz elérhető.

A SmartSkin azonban nem csak egy sima telefonburok, hanem önmagában egy adathordozó is. A telefonra rakva automatikusan áttölthetők zenék, csengőhangok, videóklippek, képek, játékok és témák a telefonra, amelyekkel könnyedén lehet személyre szabni a mobilt. A SmartSkin szoftverhátterét biztosító Wildseed elnöke elmondta, hogy nagyon örülnek neki, hogy végre piacra dobhatják az interaktív kiegészítőjüket a Dobson telefonjaihoz, amellyel főleg a fiatalabb korosztályt célozzák meg.
A Wildseed SmartSkins kanyartelefonja

Az Identity telefont a koreai Curitelnél gyártják, és különleges dizájnja miatt felül van a billentyűzete, alul pedig a képernyő. A gyártó szerint ezzel könnyebben lehet egy kézzel telefonálni és SMS-t írni. Véleményük szerint az SMS és MMS interfész is rendkívül praktikus, mindenféle fényekkel jelez vissza, és leginkább a PC-k üzenetküldő programjaihoz hasonlítható.

A Curitel szerint ha a fiatalok poéntelefont akarnak, az amerikai piacon nincs igazán választásuk, azonban a Dobson-Identity-SmartSkin megoldással egy teljesen új világ nyílik meg előttük a személyre szabhatóságot és a stílust illetően.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Gabesz89 #13
  Hát ez meg mi a nyavaja??? Néha nem normálisak a távol-keletiek.
 • Gear #12
  Új trend...minnél nagyobb és csúnyább telcsiket gyártani...bah
 • shim #11
  ha poéntelefont akarok veszek egy új nokiát azon lehet röhögni, ez inkább szánalmas
 • Flashy #7
  "A Curitel szerint ha a fiatalok poéntelefont akarnak, az amerikai piacon nincs igazán választásuk"
  ja, biztos vannak nalunk is akiknek mar minden csucsmodell megvan es mar csak egy poentelefont akarnak leirni a vallalkozas koltsegeibol. de ez talan meg nem altalanos...
 • bigapó #5
  Elég érdekes "találmány. Már csak azért is, mert szerintem eltakarod a kezeddel a képernyő egy részét vagy ha nem is, biztos, hogy kényelmetlen a fogása. De lehet, hogy csak nekem...
 • AnarchoiD #4
  "A telefonra rakva automatikusan áttölthetők zenék, csengőhangok, videóklippek, képek, játékok és témák a telefonra,"

  ha egy floppy-t rarakok a telefonra, az attolti rola az anyagot ? vagy miii ? :)
 • Lacc #3
  És fent vannak a gombok? HÁ! LOL vazzeg
 • Nenrandil #1
  A több mint 20 skin tényleg egyedi stílust varázsol 20 embernek...ááá...újabb divat biznisz...Uncsi