SG.hu

Újabb nemzetközi minősítést szerzett a VirusBuster

Ismét és már harmadszor megszerezte a VirusBuster MailShield for SMTP 2004 a "Checkmark Anti-Virus Level One" minősítést a független West Coast Labs szervezet márciusi tesztjén.

A minősítést azok a vírusvédelmi megoldások kaphatják meg, amelyek 100%-os arányt érnek el a vadon terjedő vírusok felismerésében. A VirusBuster MailShield for SMTP ugyanazt a platform-független keresőmotort tartalmazza, amely minden VirusBuster-termékben megtalálható. A checkmark egyértelmű jelzése annak, hogy egy termék egy bizonyos minőségi szintet szavatol a számítógépes biztonságtechnikai megoldások felhasználóinak. A checkmark-minősítés szabványból, tesztből és tanúsítványból áll. A szabvány egy valós, az iparág által elfogadott teszt. A tesztet a West Coast Labs vagy egy minősített tesztelő hajtja végre. A tanúsítványt a West Coast Labs ítéli oda.

Az Anti-Virus Checkmark-tesztek, melyeket a West Coast Labs végez el, azt vizsgálják, hogy a termékek felismerik-e azokat a vírusokat, amelyek valójában is fertőzéseket okoznak a világban. Ez egyértelműen és függetlenül jelzi a végfelhasználóknak, hogy megbízhatók a tesztelt vírusvédelmi termékek. A VirusBuster Kft. több mint 10 éves piaci tapasztalatokkal rendelkező, kizárólag magyar tulajdonú cég; megoldásai már számos független teszten kaptak kitűnő minősítést, nemzetközileg elismert szakemberei pedig rendszeres előadói hazai és nemzetközi konferenciáknak. A VirusBuster Kft. tavaly elnyerte "az év innovatív üzleti megoldása" díjat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!