Rónai György

Panasonic X300 és A100 sorozat

A Panasonic bemutatta az X300, és az A100, A101 és A102 jelzésű telefonjait, amelyek mind az európai piacon jelennek majd meg. A felhajtható kijelzős X300 ősszel, a belépő szintű kompakt A100-as széria pedig már a nyáron elérhető lesz.

A felhajtható képernyős X300 a könnyebb fényképezést, és videórögzítést hivatott elősegíteni. A beépített VGA kamerát akár időzítve is használhatjuk, a felvett képeket és videókat pedig a 65 ezer színű TFT kijelzőn nézhetjük meg. A készülék támogatja mind a három féle GSM szabványt, és a 8-as osztályú GPRS-t, valamint az MMS-t és a WAP 2.0-t is. Húsz darab beépített 40 szólamú csengőhang van benne, ezenkívül kalendárium, számológép, 2 beépített játék, valamint háttérképek is helyet kaptak a telefonban, melyek természetesen letöltésekkel továbbiakkal egészíthetők ki.
Az A100-as szériának három tagja lesz, az A100, az A101, és az A102. Az első egy egyszerűbb modell, feketében, pirosban, és kékben lesz elérhető. A második a sportos dizájnra épít, az A102 pedig inkább elegánsan stílusos. Mindegyik rendkívül kis méretű, és főleg alapvető funkciókkal rendelkeznek. Ide tartozik a háromsávos GSM, 250 férőhelyes telefonkönyv, 16 szólamú csengőhangok, csengőhang komponáló, vibrációs jelzés, két beépített játék, EMS támogatás, valamint néhány program, úgymint a számológép vagy a naptár.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Csacsi #9
  Sziasztok!
  a páromnak szeretnék szerezni egy Panasonic A102-t, nem tujátok hol tudnám beszerezni?köszönöm
 • Malcolm #8
  na igen.. az elso panasonic ami kurva nagyon tutin jol nez ki :)
 • Borg #4
  bizony elég nyomik, meg kell hagyni
 • shim #3
  mán megint szabadségolták a dizájnereket a tervezéskor...
 • Cat #1
  árulja már el nekem valaki, hogy mi értelme ezeknek az ide oda tekerhető, forgatható, lehajtható kijelzőknek? Laptopokban, fényképezőgépekben, és most már telefonokban is szinte csak ilyen jelenik meg, DE MI A FRANCNAK? Letörik, elhajlik, én kifejezetten félnék egy ilyet hordozgatni.