Rónai György

Új Philips telefonokat mutattak be

A Philips bemutatta új 355-ös, 65536 színű kijelzővel, és éjszakai üzemmódra is képes kamerával, valamint 755 és 759-es modellszámú, érintőképernyővel is ellátott telefonjait, melyeknél gyökeresen egyszerüsítettek az MMS küldésen.

A 355-ös telefonba a Philips BeDJ alkalmazása is belekerült, amely segítségével a felhasználók zenéket mixelhetnek a WAP-ról letöltött vagy MMS-ben érkezett dallamokból, illetve akár a beépített zenék közül válogatva. Az újdonság 82 grammot nyom, és egyetlen feltöltéssel több mint 4 óra beszélgetési időt tesz lehetővé, ami egyben 400 órás készenléti időt jelent. Ez várhatóan 2004 második félévétől lesz elérhető az európai országokban.


Philips 355

A háromsávos Philips 755 és 759 segítségével a Philips lényegében egy újfajta szórakoztató elektronikai kategóriát akar bevezetni. Mindkét telefon támogatja a "Snap, Tag & Send" funkciót, amely személyes fotók, rajzok vagy akár kézírás elküldését is lehetővé teszi az érintőképernyő segítségével, egész egyszerűen MMS-en át. Mindkét modellbe be van építve a VGA felbontásra képes (640x480) éjszakai üzemmódban is használható fényképezőgép. Az így készített képekre az érintő képernyőn egyszerűen kézírással ráírhatjuk az üzenetet, majd elküldhetjük MMS-ben. A videófelvétel akár hanggal együtt is lehetséges, és természetesen ezek is továbbíthatóak.A felvett fotókat a Creative Photo Editor szoftver segítségével közvetlenül, magán a telefonban szerkeszthetjük. A képeket átméretezhetjük, vagy - többféle beépített szűrővel - a színeiket is variálhatjuk.


Philips 755

A Philips 755 és 759-es is 7 MB memóriával van ellátva, kijelzőjük 128 x 160 pixeles TFT, amely 65536 szín megjelenítésére képes. A 755-ös modell ezüst, világos alumínium és metálvörös tokozásban lesz elérhető. A 759 "Aero Silver", "Orange Spray", és "Red Touch" dizájnban lesz kapható. Mindkét utóbbi modell 89 grammot nyom és 5 óra beszélgetést, vagy 250 óra készenléti állapotot tudnak egyszeri feltöltéssel. Ezek is csak ősztől kezdve lesznek elérhetőek Európa országaiban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Pet-R #8
    ekkora képernyőhöz minek pálcika?
  • asysoft #7
    Nekem tetszenek:)
  • Cat #4
    ez a 755 teljesen ugyanugy néz ki mint a sony ericsony újabb telcsijei
  • Borg #3
    Szerintem nagyon kis elegáns telefonok, remélem lesz aki árulja őket itthon is.
  • Yv@n #2
    Ezek nem valami szépek szerintem.
  • NasaTm #1
    Kivancsi vagyok, hany ember lesz majd aki csak a varostu miatt fogja ezt megvenni LOL